Președintele PSD, Liviu Dragnea, a lansat un atac extrem de dur la adresa lui Victor Ponta, pe care l-a acuzat că lucrează sub coordonarea SRI sau a lui Soros. În replică, Victor Ponta îi arată pisica și dezvăluie faptul că Liviu Dragnea îi ducea cadouri sticle de vin ”Opus One”, pentru un anume prieten Florin, de la SRI.

Foarte probabil Victor Ponta se referea la Florian Coldea, atunci când a spus despre ”prietenul Florin”.

”Sa comentez minciunile si prostiile „Carmaciului” din Teleorman?? Mai bine nu …. sunt lucruri mult mai importante de facut!

Ma duc sa imi primesc „plata” de la Basescu, Soros si SRI!

Incep cu SRI ca acolo sigur au mai ramas din sticlele de vin „Opus One” pe care le ducea Liviu pentru prietenul lui Florin!”, scrie Victor Ponta.

Vinul Opus One este unul foarte scump, pe site-urile de specialitate prețul unei sticle plecând de la 500 de euro în sus, în funcție de vechime sau alte considerente.

Vinul Opus One este un vin foarte aromatic și frumos, cu arome de prune, cireșe, stafide și o adiere de ciocolată. Corp plin, cu tanini moi, mătăsoși și sfârșit curat, proaspăt. Un vin roșu cu fructuozitate subtilă, zemos, cu o structură frumoasă, scrie stiripesurse.ro.