Acasă Bucuresti Lui Popescu Piedone NU-I E BINE! Procurorii au descins la primaria lui...

Lui Popescu Piedone NU-I E BINE! Procurorii au descins la primaria lui si au RIDICAT DOCUMENTE!

Anchetatorii au ridicat duminică documente de la mai multe instituţii publice în cadrul anchetei privind incendiul de la clubul Colectiv, printre care se află Primăria Sectorului 4 şi Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM).Potrivit unui comunicat al Parchetului General, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au ridicat de la sediile mai multor instituţii publice şi private documentele apreciate ca fiind utile soluţionării cauzei.

Primarul Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, a declarat sâmbătă, că, din punctul de vedere al instituţiei pe care o conduce, au fost îndeplinite toate formele legale de eliberare a acordului de funcţionare a clubului unde s-a produs în noaptea de vineri spre sâmbătă, un incendiu puternic care s-a soldat cu 30 de morţi şi peste 180 de răniţi.

„Din punct de vedere al atribuţiilor pe care le are Primăria Sectorului 4, pentru emiterea acordului de funcţionare avem la dosar îndeplinite toate formele legale de eliberarea acordului de funcţionare”, a precizat Popescu.


Citeste si:

Inca doi raniti au MURIT! Bilantul incendiului de la Colectiv a ajuns la 29 de morti!

Dezvaluiri incendiare! Patronul de la Clubul Colective a avut si clubul Elephant care a ars in 2014!


În ceea ce priveşte condiţiile de eliberare a acordului de funcţionare, edilul Sectorului 4 a spus că se solicită contractul de închiriere şi contractul de proprietate dacă este proprietar.

„Aici este şi proprietar şi este un contract de locaţie între proprietar şi cel care a închiriat, iar mai departe noi ne uităm la certificatul de la Registrul Comerţului şi la fiecare organ abilitat. Dacă desfăşoară activitate pe alimentaţie publică, îşi face declaraţie pe proprie răspundere că îndeplineşte condiţiile legale”, a explicat Piedone.

El a adăugat că, din punctul său de vedere, pentru ca aceste lucruri să nu se mai întâmple, ar trebui ca declaraţiile pe proprie răspundere „să dispară efectiv” şi să se facă verificarea personal, de către inspectorii de specialitate, acolo unde există o aglomeraţie urbană de peste 100 de locuri, unde există alimentaţie publică – cantine, restaurante – şi numai după aceea să se elibereze acel certificat.

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentVIDEO – TOTI suntem in PERICOL! Vezi cum ARD blocurile IZOLATE TERMIC!
Articolul următorUn celebru club din Bucuresti SE INCHIDE! Patronul recunoaste: Am pus in PERICOL VIETILE a mii de oameni!