Acasă Bucuresti Un celebru club din Bucuresti SE INCHIDE! Patronul recunoaste: Am pus in...

Un celebru club din Bucuresti SE INCHIDE! Patronul recunoaste: Am pus in PERICOL VIETILE a mii de oameni!

Unul dintre cele mai vechi si cunoscute cluburi din Bucuresti se inchide dupa ce patronul a recunoscut ca pus in pericol vietile a mii de oameni si nu vrea sa astepte sa se intample o tragedie.

Expirat este unul din cele mai vechi cluburi din Capitala, alaturi de Fire si Club A. Andrei Sosa, patronul localului, a facut anuntul printr-o postare pe Facebook, in care spune cu sinceritate ca, din 2003, a pus si el in pericol viata a mii de tineri.

„Sunt prieten cu unul din patronii de la Colectiv. Stiu ca o sa faca multi ani de puscarie. Ar fi trebuit sa ma ia si pe mine”, a mai scris pe Facebook, duminica noapte, Adrian Sosa.

„Nimeni nu isi asuma responsabilitati. Si ma repet si ma pun in capul listei” – mai spune el, dupa ce a explicat cat de simplu se poate obtine o autorizatie de functionare.

Iata textul integral postat pe Facebook de Adrian Sosa:

„Îmi cer scuze și imi asum,

Din 2003 am pus viața a mii de oameni in pericol. Weekend de weekend. Și cate-odata și in timpul săptamânii.
Poate, sa-mi cumpăr un G-Klasse, poate că mai mult de atât nu m-a dus capul să fac… Am terminat o facultate tehnică, aș fi putut fi un bun inginer pentru patrie… M-am eșuat in „meseria” asta de cârcimar. Mi-am asumat cunoașterea in amănunt a tuturor legilor. Chiar daca eu ar fi trebuit, dupa calificarea mea să văd câți amperi sunt in tabloul de siguranțe și dacă poate să ia foc vreun cablu. Nici măcar asta n-am facut suficient de bine. Am avut destule „avarii: electrice in aștia 14 ani. Și mult imporvizatii…

Cred că alături de Fire si Club A suntem cei mai vechi care încă mai funcționăm in București.

Sunt prieten cu unul din patronii de la Colectiv. Știu ca o sa facă mulți ani de pușcarie. Ar fi trebuit să mă ia și pe mine.

Chiar dacă, pâna la experiența actuală, cred că am făcut aproape tot ce mă ducea capul, scrie stirileprotv.ro.


Citeste si:

VIDEO – Un nou INCENDIU intr-un club! Vezi ce spune Raed Arafat despre situatie!

Jucator al NATIONALEI Romaniei: Ma doare sufletul dar ce se intampla in cluburi are legatura cu DROGURILE si BAUTURILE ALCOOLICE!

Vaduva, mama a cinci copii, lucra pentru 100 de lei pe zi in clubul Colectiv! A murit arsa de vie!


În alt context am facut un bilanț al taxelor pe care le-am plătit la statul Român doar în ultimii 5 ani – 2.700.000 lei

Ce …. a făcut statul cu banii aștia? Banii aștia sunt banii plățiti de fiecare care a băut o bere prin Expirat…
Am funcționat pe „propria răspundere” de 14 ani…
Ne-a „tras cineva de urechi” in anii aștia?

Știu și văd că funcționarii statului stau pe salarii de 2 lei și ar trebui șă-și asume multe. Știți care e paradoxul – clădirea în care e Expiratul și Energiea este construită in 1913 ca o investiție privată de un doctor – Leonte Anastasievici. Este numele străzii pe care am parcat mașina la al 4-leal spital căutându-l pe Rugină – Spitalulul Municipal. Vă dați seama „câti bani făcea” un medic acum 100 de ani?

Știti cum se obține autorizația de funcționare de la primărie? Depui in ianuarie un teanc de acte, pe care oricum le ai – CUI, contract de închiriere, contract de gunoi, de dezinsectie, o taxă etc. Și prin aprilie se elibereză autorizația. Credeți-mă că un om cu 12 clase în maxim 20 minute poate să analizeze și sa dea o autorizație pe baza actelor cerute. Treabă de 20 minute in 4 luni…

Nimeni nu iși asuma responsabilități.
Și mă repet și mă pun în capul listei.

Vrem demisii și așa ar trebui să facă niște oameni normali la cap.

Încă nu conștientizâm conceptul de demisia de onoare.

Nu implică asumarea vinovăției, ci asumarea unui sistem in care ești și care nu funcționează cum trebuie, nu neapărat din vina ta. Dar în care, la un anumit dat nu a
funcționat.

Eu îmi dau demisia.

Expirat-ul din București se închide.

De astazi nu mai pot să-mi asum vieți. Sau poate pot. Om vedea.

P.S. A venit mult anunțatul control de la ponta. 20 de uniforme de la Poliția locala. O singură domnișoară de la ISU. Luni dimineața, înainte să merg la Rugină o sa trec sa văd dacă am greșit in „declarația pe propria raspundre”. Eu zic că nu. Nu a murit/ sau nu a pățit nimeni nimic grav in acești ani.
Din partea politiei locale, după toate actele cerute am primit amenda 1000 lei ca mai aveam terasa deschisa (afara etau 8-10 grade). Principilul românesc al oricărei autorități că trebuie să dăm oricum amendă.

P.S.2 În sectorul 4 primarul zice că nu stie și nu iși poate asuma nici-o vină. În sectorul 5, nu mai avem primar – cred că știți…

P.S.3 Din păcate statul este dușmanul „de clasă” al oricărui „mic/ mediu” comerciant. Ăla mare are lobby, noi suntem „mici/medii șpăgari”
Pardon!!! Bre… Ar trebui să ne fie partener… dar asta e o altă discuție

P.S. 999 Atâtea astea am vorbit atat de des cu Rugina pentru că am știut/ văzut/ criticat/ dezbătut degeaba la un șpritț…”

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentLui Popescu Piedone NU-I E BINE! Procurorii au descins la primaria lui si au RIDICAT DOCUMENTE!
Articolul următorVIDEO – Un angajat al clubului Colectiv a intrebat la Politie daca risca PUSCARIA, apoi a fugit pe strada ca sa scape de presa!