Acasă Monden Manelistul Adi de la Valea se plange ca a primit factura de...

Manelistul Adi de la Valea se plange ca a primit factura de 4.000 de lei la curent, desi e debransat!

326

A venit rândul manelistului Adi de la Vâlcea să vorbească de scandalul cu facturile la energie. Acesta spune că are de plătit aproape 4.000 de lei pe trei luni, deși s-a debranșat și și-a pus panouri fotovoltaice.

Nici artistul Adi de Vâlcea nu a scăpat de scandalul cu facturile la energie. Deși s-a debranșat încă din luna aprilie, a primit facturi în continuare pentru „curentul pe care nu l-a consumat”, spune cântărețul și pentru care are de plătit aproape 4000 de lei. Acesta și-a montat panouri fotovoltaice tocmai pentru a-și reduce costurile.

După ce, în luna aprilie, şi-a pus panouri fotovoltaice şi s-a debranşat de la curent, facturiel au continuat să vină, în condițiile în care contorul nu a mai înregistrat niciun kilowatt, susține Adi de la Vâlcea.

Acesta mai spune că în ultimele trei luni a avut de plătit câte 12 milioane în fiecare lună, dar nu ar fi consumat nimic.

„Am tot văzut diferite clipuri cu Dorian Popa, Liviu Vârciu, cărora le-au venit facturi enorme la curent, dar ei tot au primit ceva de banii ăia. Eu, ştiţi că mi-am pus fotovoltaice în luna aprilie. De atunci, contorul meu de 2,20 nu mai înregistra, pentru că m-am debranşat de la el. Ce credeţi, încă trei luni de zile mi-au venit facturi, câte 12 milioane pe lună. Deci, atenţie, fără să mai fiu branşat. (…)  La cine să ne plângem, spuneţi şi voi? Eu repet, pot trăi cu astea, sunt artist, câştig mai mult, pot să-mi duc viaţa, dar acum vorbesc pentru cei care nu pot să facă treaba asta. Deci suntem furaţi într-un mare fel”, a spus Adi de la Vâlcea în mesajul postat pe pagina sa de TikTok.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos