Acasă Stirea zilei Mario Balotelli si statuia

Mario Balotelli si statuia

23

mario-balotelli-story-getty1Atacantul italian a platit deja pentru o sculptura ce arata felul in care a sarbatorit un gol la Euro 2012.

Potrivit ”Bleacher Report”, statuia il va infatisa pe Mario Balotelli, care evolueaza in prezent la AC Milan, in pozitia pe care a luat-o dupa ce a marcat golul de 2-0 din meciul cu Germania, din semifinalele Campionatului European de vara trecuta.

”Am primit comanda, insa nu l-am cunoscut pe Balotelli. Lucrez dupa fotografii”, a spus artistul italian Livio Sarpella pentru ”Il Giornale di Brescia”.

”Am prezentat mai multe schite, insa Mario a dorit sa fie imortalizat in pozitia pe care o avea dupa gol: cu muschii iesiti in evidenta si o expresie provocatoare. Statuia va fi ceva intre stilul clasic si stilul pop, urmand sa fie realizata din platina si bronz colorat, iar ochii vor fi facuti din pietre pretioase”, a mai precizat sculptorul.

Italia a castigat meciul cu Germania, iar felul in care Balotelli a sarbatorit golul victoriei ramane un moment memorabil al turneului. Atacantul si-a dat tricoul jos si a stat nemiscat cateva secunde. Intrebat la conferinta de presa de ce a ales aceasta metoda de a se bucura, ”SuperMario” a raspuns in stilul sau.

”Postasul se bucura cand livreaza o scrisoare? Eu doar imi fac treaba. De ce sa sarbatoresc?”, a glumit atacantul italian, care este cunoscut pentru stilul extravagant de viata.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos