Acasă Monden Mihaela Radulescu si Andreea Marin, vecine la Monaco?

Mihaela Radulescu si Andreea Marin, vecine la Monaco?

78

28124andreea-marin-si-mihaela-radulescu-1Andreea Marin este aparata de Mihaela Radulescu in conflictul pe care l-a avut cu paparazzii care au urmarit-o recent cu 10 masini de la aeroport pana acasa.

„Noi suntem persoane publice intr-o tara si atat. Paparazzii nu au o limita acum, mai ales daca legislatia nu este foarte riguroasa. Ar trebui ca vedetele sa isi faca o asociatie si sa lupte impreuna pentru cauza noastra”, a declarat Radulescu aseara la emisiunea „Acces Direct”.

Mihaela Radulescu este de parere ca mesajul dur transmis jurnalistilor care au hartuit-o este o reactie absolut normala. Vedeta a trecut peste disensiunile pe care le-a avut la un moment dat cu Andreea Marin si s-a oferit sa o sprijine in eventualitatea in care ar dori sa se mute cu familia la Monaco.

„Daca Andreea ar vrea sa se mute aici, la Monaco, eu o pot ajuta. Exista spatii speciale pentru copii in care acestia sunt protejati. Eu nu m-as mai intoarce in Romania”, a spus realizatoarea TV.

In urma cu trei zile, Zana Surprizelor a comentat dur insistenta fotografilor si reporterilor de scandal. Andreea Marin le-a transmis ca, din cauza lor, a fost la un pas de a face accident, iar copiii s-au speriat si plang in casa.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos