Acasă Botosani Mitropolitul Clujului indeamna credinciosii sa faca CEL PUTIN TREI COPII: Unul pentru...

Mitropolitul Clujului indeamna credinciosii sa faca CEL PUTIN TREI COPII: Unul pentru tara si Biserica, unul pentru…

Mitropolitul Clujului, Sălajului și Maramureșului, IPS Andrei Andreicuț, în Sfânta Liturghie dedicată Praznicului Adormirii Maicii Domnului de la mănăstirea Nicula a spus că oamenii ar trebui să aibă mai multă încredere în Fecioara Maria, pentru că ea îi va ajuta să găsească răbdarea de a trece peste greutăți, informează Agerpres.

IPS Andrei Andreicuț a îndemnat tinerele familii să facă cel puțin câte trei copii, “unul pentru tată, unul pentru mamă și unul pentru țară și Biserică”.

“Atunci nu ne-am mai împuțina. (…) Anul trecut, în 26 de mii de familii acest inel de aur al nunții s-a rupt. Care o fi cauza? Cauza cea mai importantă este că oamenii nu mai au suficientă credință în Dumnezeu”, a spus înaltul ierarh.

 În opinia sa, o altă cauză a destrămării familiilor românilor este exodul tinerilor către alte țări. “O altă cauză este acest exod a milioane de oameni tineri, căsătoriți și necăsătoriți, în Spania, Italia, Franța, Anglia și pe alte plaiuri pentru a-și câștiga pâinea cea de toate zilele.

Citeste:

Astazi este o zi MARE pentru credinciosii ortodocsi! Vezi ce sfinti sarbatorim si ce spune traditia ca trebuie sa facem azi!

VIDEO SOCANT – Doua maicute de la Prislop INJURA si BLESTEAMA credinciosii!


Motivația lor este obiectivă, dar ne doare sufletul, pentru că țara se împuținează și este și cauza înmulțirii divorțurilor, pentru că nu întotdeauna merg cei doi împreună, unul merge, unul rămâne acasă. Și chiar de merg amândoi, condițiile de muncă, condițiile de locuit, pe mulți dintre ei îi fac să divorțeze”, a spus mitropolitul.

Potrivit ierarhului, soluția pentru aceste probleme este reîntoarcerea către credință.

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentPonta, Iohannis si Iasrescu S-AU INTELES! TVA-ul scade la 20 la suta!
Articolul următorFara indoiala, el este cel mai iubit politist din Romania: ”Radeam in masina cu lacrimi, cand s-a deschis portiera si am auzit-o pe Monica razand la fel!”