Acasă Bistrita Nasaud Nu crezi in KARMA? Vezi ce a patit acest pompier care a...

Nu crezi in KARMA? Vezi ce a patit acest pompier care a gasit o geanta cu 10.000 de euro si TE RAZGANDESTI!

37

Un pompier din Bistrița a găsit o valiză cu bani și a returnat-o proprietarului, in 2013, iar acum, când și-a pierdut portofelul, l-a primit înapoi. Ovidiu Galeş are 33 de ani şi este pompier în cadrul ISU Bistriţa de 9 ani.

În primăvara anului 2013, pompierul a găsit în parcarea unui supermarket din Bistriţa, chiar pe un loc de parcare, o servietă plină cu bani şi acte, potrivit adevărul.ro. Fără să stea pe gânduri, bistriţeanul a început să sune la numerele de telefon de pe acte până când a dat de posesor.

Era vorba despre reprezentantul unei firme din domeniul prelucrării lemnului, care nici măcar nu a realizat că şi-a pierdut servieta, în care erau peste 10.000 de lei.

„Am luat servieta, am deschis-o şi am văzut că erau bani şi actele de la o firmă. Omul nici nu îşi dăduse seama că îşi pierduse banii. A venit, i-am dat servieta, ne-a mulţumit şi a plecat”, îşi aminteşte Ovidiu.

Întâmplarea face ca şi pompierul bistriţean să îşi piardă portofelul, iar cel care l-a găsit să îl înapoieze, întorcându-i-se astfel faptele bune pe care le-a făcut în anul 2013.


Citeste si:

HOROSCOP: Cum iti influenteaza zodiile karma!

Nu ai adus nimic cu tine in lume, orice ai avea, ai primit de aici. Orice ai luat, ai luat de la Dumnezeu. Orice ai dat, i-ai dat Lui. Ai venit cu mainile goale si vei pleca cu mainile goale – Bhagavad Gita


„M-am dus dimineaţa la şcoală cu copilul şi mă grăbeam să mă întorc acasă. Alergând, mi-a sărit portofelul din buzunar. M-am dus acasă şi abia pe la prânz mi-am dat seama că nu îl aveam. Am apelat la un prieten din presă să facă un articol, în încercarea de a-l găsi, mai ales că nu aveam niciun act în portofel”, povesteşte bistriţeanul.

Cel care a găsit portofelul este Ionuţ, un tânăr care muncea la firma de construcţii ce amenaja trotuarul din faţa blocului în care locuia Ovidiu Galeş.

Acesta a aflat cine este posesorul portofelului de pe reţelele de socializare, unde ştirea cu pompierul care îşi pierduse portofelul s-a propagat destul de repede. Muncitorul l-a contactat pe pompier, iar a doua zi i-a înapoiat portofelul cu banii pe care îl găsise în timpul programului, chiar când opera un utilaj.
În portofel, pompierul avea 2000 de lei şi 210 euro, însă spune că niciun leu din portofel nu lipsea. „Aşa ar trebui să se întâmple în toate cazurile, aşa ar fi ideal, dar nu cred că se întâmplă mereu aşa. Nu cred în karma, cred că Cel de Sus a vrut să se întâmple aşa şi să ajungă la mine portofelul pierdut”.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos