Acasă Buzau NU este o gluma! Armata romana MOBILIZEAZA rezervistii pentru aparare! Mobilizare nationala!

NU este o gluma! Armata romana MOBILIZEAZA rezervistii pentru aparare! Mobilizare nationala!

44

La doar o zi dupa amenintarea Rusiei, Armata Romana a inceput mobilizarea rezervistilor in cederea apararii.

România e supusă unei presiuni tot mai crescute în ultimele luni! Rusia a amenințat, chiar ieri, că România riscă enorm și că va suporta consecințele faptului că va găzdui scutul anti-rachetă la Deveselu. Conflictul din Ucraina, tensiunile din Moldova și asaltul imigranților sunt motivele pentru care Guvenrul a decis convocarea rezerviștilor pentru un program de apărare.

Primul județ vizat este Brăila. In baza aprobarii Consiliului Suprem de Aparare a Tarii, la nivelul judetului Braila are loc o activitate specifica de pregatire si actualizare a datelor de evidenta militara.


Citeste si:

Armata Romana are NEVOIE de oameni si cauta voluntari! Vezi conditiile!


 

„In perioada 13-15 octombrie 2015, in judetul Braila se desfasoara un exercitiu de mobiliz repentru verificarea stadiului pregatirii populatiei, economiei si a teritoriului pentru aparare, condus de Ministerul Apararii Nationale, in cooperare cu Ministerul Afacerilor Interne. Pe timpul exercitiului, rezervistii aflati in planul de mobilizare sunt chemati la unitatile militare, pe durata a doua-trei ore”, se precizeaza in comunicatul de presa remis de Prefectura.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos