Imaginea presei din Romania sufera o grava lovitura dupa de fosta echipa de la OTV este implicata intr-un nou dosar de santaj.

Membrii redacţiei „Atac de Buzău” au fost reţinuţi pentru şantaj, în urma unui flagrant. Au fost încătuşaţi directorul publicației, Florin Paraschivescu, soția sa, Oana Galanton, și despre redactorul Doru Iuga.

Doru Iuga este fostul director al televiziunii lui Dan Diaconescu, OTV. Acesta a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare pentru pedofilie, după ce a fost acuzat că ar fi întreţinut relaţii sexuale cu mai mulţi copii ai străzii, însă nu şi-a recunoscut niciodată faptele. În ianuarie 2013, judecătorii Curţii de Apel Bucureşti au decis să ridice suspendarea pedepsei şi să îl oblige să execute pedeapsa, însă noul Cod Penal l-a salvat, fapta sa fiind dezincriminată.


Citeste si:

Un prieten al lui Dan Diaconescu, membru PPDD, a fost ales NOUL PRIMAR al Bucurestiului!

Mihai Gadea audiat la Curtea de Apel Bucuresti intr-un dosar de SANTAJ!


Într-un interviu acordat în 2012 ziarului Libertatea, Doru Iuga afirma că nu este pedofil, ci homosexual. Acesta susţinea că nu a ştiut că persoanele cu care a întreţinut relaţii sexuale erau minore. „Mi-am asumat orientarea şi, înainte să-şi cunosc pe acei oameni care spun că i-am abuzat, am avut relaţii cu oameni maturi, importanţi în societatea noastră”, spunea Iuga.

Florin Paraschivescu, directorul publicaţiei „Atac de Buzău”, şi el reţinut pentru şataj, este recidivist. În octombrie 2012, acesta a fost reţinut pentru şantajarea fondatorului Universităţii Bioterra. Paraschivescu, împreună cu trei angajaţi, au fost reţinuţi de poliţişti în curtea Universităţii Bioterra. Poliţiştii au găsit asupra lor 5000 de euro, banii pe care i-ar fi primit de la rectorul instituţiei de învăţământ particulare. Banii ar fi reprezentant dovada că jurnalistul l-a şantajat pe profesor.