Acasă Brasov O batrana din Brasov a fost inselata cu 10.000 de lei prin...

O batrana din Brasov a fost inselata cu 10.000 de lei prin metoda „accidentul” de un detinut!

30

O batrana de 84 de ani din Sacele, Brasov, a fost inselata cu 10.000 de lei prin metoda „accidentul” de un detinut de la Penitenciarul Slobozia, potrivit mediafax.ro.

Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Brasov, comisar sef Liviu Naghi, femeia a fost sunata, in 9 septembrie, de un barbat necunoscut care s-a recomandat a fi avocat si care i-a spus ca ginerele ei are nevoie de bani deoarece a provocat un accident rutier.

Batrana a convenit sa ii dea barbatului 10.000 de lei, bani pe care ii avea in casa. Ulterior insa, femeia de 84 de ani si-a dat seama ca a fost inselata si a depus plangere la Politie, pentru recuperarea prejudiciului.

„Politistii au stabilit ca suspectul a contactat telefonic victima si dupa ce a convins-o sa dea banii, a contactat o firma de taximetrie din Sacele si a comandat o cursa de la domiciliul reclamantei pana in municipiul Craiova, unde banii au fost dati de taximetrist unui complice”, a declarat, luni, intr-o conferinta de presa, Liviu Naghi.

Politistii au stabilit ca barbatul care a sunat-o pe femeie era incarcerat la Penitenciarul Slobozia, unde ispasea o pedeapsa pentru viol.

„Suspectul a fost transferat in arestul Politiei Brasov, iar cercetarile sunt continuate de politisti, sub coordonarea unui procuror, pentru documentarea intregii lui activitati infractionale”, a mai spus Naghi.

Politistii brasoveni au indicii ca suspectul nu este la prima fapta de inselaciune prin telefon din penitenciar, acesta riscand o pedeapsa de pana la 15 ani pentru fapta sa.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos