Acasă Stirea zilei Orange Romania a lansat un serviciu de stocare a informatiilor!

Orange Romania a lansat un serviciu de stocare a informatiilor!

1orangeOrange Romania a lansat un serviciu de stocare a imaginilor, videoclipurilor, melodiilor, fisierelor, dar si contactele sau calendarul de intalniri.

Denumit Orange Cloud, serviciul este disponibil pentru clientii cu abonamente Cangur, Colibri sau Pantera, care pot solicita activarea fara costuri suplimentare.

In functie de abonament, clientii operatorului vor primi pana la 10 GB spatiu de stocare si trafic nelimitat in Orange Cloud pentru numarul pe care a fost activat serviciul.

„Cei care doresc sa beneficieze de un spatiu de stocare mai mare, cat si cei care nu au un abonament Cangur, Colibri sau Pantera, pot alege una din optiunile de 10 GB, 50 GB sau 150 GB pentru 1,5 euro, 5 euro, respectiv 15 euro (TVA inclus) pe luna ce pot fi activate in magazinele Orange, la numarul 408 sau online, din contul Orange” , au anuntat reprezentantii companiei, intr-o conferinta.

Orange Cloud permite trimiterea fisierelor video sau fotografiilor catre prieteni sau cunostinte direct din Orange Cloud prin intermediul retelelor de socializare Facebook si Twitter sau prin YouTube.

Aplicatia Orange Cloud poate fi accesata de utilizatorii de echipamente cu sistem de operare Android (tablete, smartphone-uri, camere foto) si din aceasta saptamana va fi disponibila si in App Store, pentru cei cu iOS.

Informatiile sunt stocate intr-un datacenter din Dublin.

Orange este cel mai mare operator local de telefonie mobila, cu 10,283 milioane de clienti si venituri de 913 milioane de euro la 31 decembrie 2012.

Orange este parte a grupului Orange-France Telecom, una dintre cele mai mari companii de comunicatii din lume, cu peste 230 milioane de clienti pe cinci continente.

Sursa: mediafax.ro

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentCompania aeriana Lufthansa in GREVA! Au fost anulate aproape toate zborurile!
Articolul următorCum va fi VREMEA DE 1 MAI SI DE PASTI! Vezi prognoza meteo in fiecare regiune a tarii!