26.4 C
București
marți, iunie 18, 2024
AcasăDivertismentComentariul zileiOreste Teodorescu despre rezultatul alegerilor: PNL a fost aruncat din masina ca...

Oreste Teodorescu despre rezultatul alegerilor: PNL a fost aruncat din masina ca o dama pe centura Capitalei!

in:

Stiri pe acelasi subiect

„L-au canibalizat pe Cristian Busoi cand avea 18% in sondaje in luna ianuarie, apoi l-au abandonat pe Ludovic Orban lasandu-l sa-si caute bani de campanie. L-au umilit pe Marian Munteanu si au ajuns la Catalin Predoiu…”

“Din pacate mi-e greu sa o spun dar singurul partid national ramas a ajuns o dama de care trag toti cand intr-o parte cand in alta, ba a fost cu PSD, ba cu PDL, iar acum a ajuns sa fie pur si simplu aruncata din limuzina pe centura Capitalei, cu ochii umflati, buzele sparte si ciorapii rupti”, a spus Oreste.

Jurnalistul a continuat la fel de acid facand referire la blatul de la Sectorul 3 dintre liberalul Florin Alexe si Robert Negoita, de blatul de la Sectorul 6 dintre Razvan Mironescu si Gabriel Mutu, dar si despre sabotarea lui Dan Cristian Popescu la Sectorul 2, unde grupul coordonat de Anca Boagiu nu l-a sustinut pe candidatul PNL.

Iata si concluziile lui Oreste pentru Bucuresti, de pe pagina sa de facebook:

1. La primaria generala, Gabriela Firea a obtinut aprox. 45% dintre voturi, cu zece procente peste media PSD-ului.
2.Nicusor Dan a obtinut aprox. 28% situandu-se cu 17 procente peste Catalin Predoiu.
3. In Bucuresti electoratul anti-PSD, daca adunam procentele lui Nicusor Dan (USB), Catalin Predoiu (PNL), Robert Turcescu(PMP) si Daniel Barbu (ALDE), obtinem un scor de aprox. 48%.
4. In lupta dintre Catalin Predoiu si Nicusor Dan, marele perdant este fostul presedinte al PNL, Bucuresti.
5. In batalia pentru sectoare, marele castigator si totodata, marea surpriza este Uniunea Salvati Bucurestiul, care a obtinut in sectorul 1, aprox. 27%, in sectorul 2: aprox.9%, in sectorul 3: aprox.13%, in sectorul 4: aprox.17%, in sectorul 5 nu a avut candidat, iar in sectorul 6: aprox.18%
6. PNL a pierdut dezastros alegerile in Bucuresti, obtinand doar aprox.11% la Primaria Generala, aprox 16% in sectorul 1, aprox. 21% la sectorul 2, aprox. 8% la sectorul 3, aprox. 23% la sectorul 4, 30% in sectorul 5 si aprox 11% in sectorul 6.

7. Se reconfigureaza tabla de joc. PSD isi conserva electoratul, iar nou infiintata USR (Uniunea Salvati Romania) coordonata de Nicusor Dan se va constitui in alternativa.
8. PNL va trece printr-un lung si dureros proces de revenire din apoplexie.

Ultimele stiri