Acasă Sanatate Orice femeie TREBUIE sa stie asta! Mucoasa vaginala este exact precum cea...

Orice femeie TREBUIE sa stie asta! Mucoasa vaginala este exact precum cea bucala, deci nu facem gargara cu BioCarpet pentru ca scoate petele!

45

Igiena intima feminina difera foarte mult de cea masculina si trebuie facuta cu foarte mare atentie. In general, femeile sunt foarte sensibile acesta zona si greselile pot duce la efecte complet nedorite.

Organele genitale se spala cu apa calda, plecand de la pubis spre anus pentru a nu infecta vaginul cu microbi de la anus. Totdeauna folositi un sapun sau gel intim atunci cand va spalati organele genitale exterioare.

Nu indreptati jetul de apa spre vagin. Jetul de apa direct si puternic, nu doar spala lubrifiantul de protectie, dar, de asemenea, contribuie la aparitia bacteriilor daunatoare in vagin, sporind astfel riscul de inflamatii.  Nu ar trebui sa va spalati in interiorul vaginului foarte des, deoarece acest lucru poate perturba echilibrul din zona vaginala.


Citeste si:

Ce este CUPA MENSTRUALA si cum functioneaza inventia care a REVOLUTIONAT igiena feminina?!

Coincidenta sau legatura clara? Peste 90 la suta din bolnavii de cancer au suferit ACEASTA INTERVENTIE stomatologica inainte!


Evitati introducerea obiectelor in vagin, cum ar fi jucariile sexuale necurate sau alte dispozitive, deoarece acestea pot deteriora pielea delicata a vaginului, scrie nhs.uk.

In mod normal, spalaturile vaginale nu sunt necesare, vaginul are o activitate de auto-curatare iar mediul vaginal este acid in asa fel incat nu permite dezvoltarea bacteriilor “rele”.

 

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos