12.1 C
București
sâmbătă, martie 2, 2024
AcasăSocialPainea noastra cea de toate zilele: FRAUDA si EVAZIUNE de sute de...

Painea noastra cea de toate zilele: FRAUDA si EVAZIUNE de sute de mii de lei!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Politistii Capitalei au deschis mai multe dosare penale pentru evaziune fiscala, dupa mai multe controale la firmele de panificatie din Bucuresti, unde au dat si 14 amenzi in valoare de peste 62.000.

Patruzeci de firme de panificatie din Bucuresti sunt verificate, joi dimineata, de politistii de la investigarea fraudelor, potrivit unor oficiali din Politia Capitalei.

Pana la ora transmiterii acestei stiri, echipele de control au constatat la unele dintre firmele verificate fapte de evaziune fiscala, pentru care vor fi intocmite opt dosare penale. Prejudiciul produs de firmele suspectate de evaziune fiscala a fost estimat, pana in prezent, la aproximativ 500.000 de lei.

De asemenea, au fost date 14 amenzi, in valoare totala de peste 62.000 de lei, iar politistii au verificat si o suta de autovehicule.

Actiunea este in desfasurare, iar la finalul acesteia vor fi comunicate rezultatele finale obtinute in urma verificarilor.

Oficiali din Politia Capitalei au declarat ca politistii verifica daca reprezentantii societatilor comerciale din domeniul panificatiei comit infractiuni de evaziune fiscala, in contextul reducerii, anul trecut, a TVA-ului la paine de la 24 la 9%.

Sursele citate au precizat ca pentru verificari au fost mobilizati aproximativ o suta de politisti.

Sursa: mediafax.ro

Ultimele stiri