Acasă Bucuresti Patronii clubului Colectiv TRAIESC UN ADEVARAT IAD in puscarie! Vezi ce au...

Patronii clubului Colectiv TRAIESC UN ADEVARAT IAD in puscarie! Vezi ce au patit!

22

Paul Gancea, George Anăstăsescu și Costin Mincu, cei trei patroni ai clubului Colectiv, traiesc un adevarat iad in inchisoare.

Potrivit deciziei Judecătoriei Sectorului 4, aceștia au primit mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile, după ce au fost audiați mai bine de două ore, la scurt timp după producerea tragediei. Aceștia sunt acuzați pentru omor din culpă și riscă ani grei de închisoare.

Aflați după gratii, încercați de remușcări și disperați, aceștia sunt încă în stare de șoc. Surse din interiorul Penitenciarului la care au fost transportați cei trei susțin că aceștia sunt într-o stare deplorabilă, plâng continuu și refuză să mănânce, conform yno.ro.

Mai mult decât atât, Costin Mincu a transmis pe Facebook un mesaj prin avocatul său Vlad Hosu, în care exprimă tot ceea ce simte în aceste momente cumplite: “Sunt împietrit de durerea din mine şi din jurul meu. Am pierdut colegi şi prieteni dragi în noaptea care ne-a îndoliat pe toţi. Alţii se zbat la margine de viaţă, pe paturi de spitale. Sunt cu ei, cu toţi, în gând, în fiecare clipă de acum şi până voi închide ochii”, spune patronul clubului.


Citeste si:

Prima REACTIE a unuia dintre patronii de la Colectiv: Si eu am PIERDUT COLEGI SI PRIETENI DRAGI! Aș vrea sa pot sterge lacrimile…

Cine sunt patronii clubului Colectiv si cand au fost verificati ultima data de autoritati?


Am vrut să fac din Colectiv o poveste frumoasă, pentru că am crezut mereu în pasiunea mea cea mai mare: muzica. Povestea s-a sfârşit printr-un coşmar. O parte din mine a murit pe 30 octombrie la Colectiv. Aş vrea să pot şterge lacrimile de pe obrajii celor care-i plâng pe cei care s-au dus. În schimb, nu pot decât să stau cu capul plecat în faţa judecăţii. Regret enorm ce s-a întâmplat”, a spus Costin Mincu.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos