Acasă ACTUALITATE ”Pesediști, dați banii bucureștenilor înapoi!” Ponta N-A PLATIT NICI AZI inchirierea Arenei...

”Pesediști, dați banii bucureștenilor înapoi!” Ponta N-A PLATIT NICI AZI inchirierea Arenei Nationale!

Cristian Bușoi, prim-vicepresedinte al Partidului Național Liberal, a lansat marti un mesaj dur la adresa conducerii Partidului Social Democrat si liderilor lui, prin care cere ca bucurestenii sa-si primesca inapoi banii folositi in campania electorala de Victor Viorel Ponta.

PSD ar avea de achitat peste 245.000 de lei, bani publici, folositi pentru mitingul de sustinere de pe Arena Nationala.

Vedeti mai jos mesajul lui Cristian Busoi:

”Îi cer public domnului Liviu Dragnea ca PSD să plătească de urgență datoria către Primăria Capitalei pentru lansarea campaniei prezidențiale a domnului Victor Ponta de la Arena Națională. Nici până acum banii suportați de bucureșteni nu au fost achitați de PSD.

Înainte de a da lecții despre democrație, uitând că a promovat ordonanța traseismului politic, domnul Dragnea trebuie să explice care era urgența pentru bucureșteni, de a fost nevoie să se cheltuiască 245.346 de lei din bugetul Capitalei pentru celebra lansare faraonică de pe Arena Națională.

Este strigător la cer că, nici până acum, după mai bine de 2 ani, PSD nu și-a plătit datoria, care ar fi rămas secretă dacă nu ar fi fost arestat primarul suspendat pesedist, domnul Sorin Oprescu. Dezvăluirea a fost făcută chiar de Curtea de Conturi care a constatat ca o parte dintre cheltuieli au fost achitate ilegal de Primăria condusă de administrația de stânga, din banii bucureștenilor.

Pesediști, dați banii bucureștenilor înapoi!”, a transmis prim-vicepresedintele Partidului National Liberal.

 

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentLOVITURA DURA pe piata RCA! Devine OBLIGATORIU pentru ABSOLUT TOTI SOFERII!
Articolul următorDoliu in presa romanesca! A murit unul dintre marii jurnalisti ai tarii!