Acasă Sanatate Pot fi mai eficiente decat medicamentele din farmacie! Cele mai bune antibiotice...

Pot fi mai eficiente decat medicamentele din farmacie! Cele mai bune antibiotice naturale!

61
Mai jos gasiti opt antibiotice naturale diferite care au rezultate minunate in cazul infectiilor. Datorita eficacitatii lor, companiile de medicamente incearca sa le ascunda proprietatile curative, deoarece nu ar putea avea beneficii materiale daca acestea ar incepe sa fie consumate.
Acidul malic gasit in otetul de mere este eficient in tratarea bacteriilor, virusilor si al fungilor. Mai mult, poate elimina germenii formati in gat, scrie pentrusuflet.com.
Echinacea
Echinacea are proprietati puternice antiinflamatorii, antioxidante si analgezice. Aceasta planta poate intari in mod vizibil sistemul imunitar si proteja impotriva infectiilor.
Frunzele de Maslin
Extractul natural din frunzele de maslin poate fi folosit impotriva oricarui tip de infectie. Uleiul de masline poate distruge candida si poate stimula cresterea bacteriilor bune, avand un numar foarte mare de beneficii pentru sanatate precum, proprietatile antibacteriale, antifungice si antivirale.

Citeste si:

Ceapa
Ceapa, asemeni usturoiului, ofera un numar mare de proprietati terapeutice. Ceapa va poate scapa de dureri, lupta imotriva racelii si gripei, fiind o alternativa pentru persoanele cu disfunctii stomacale care nu suporta usturoiul.
Ardei iuti habanero si ridichiile
Aceste plante sunt abundente in vitamina C. Vitamina C este esentiala pentru a intari imunitatea si pentru a ajuta organismul sa lupte impotriva unui numar de boli, bacteriilor virale si infectioase. Vitamina C este de asemenea cicatrizanta.
Ambele plante au proprietatea de a va oferi energie, de a va intari imunitatea si de a va proteja de multe infectii si boli, imbunatatind de asemenea circulatia sangelui.
ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos