9.7 C
București
sâmbătă, februarie 24, 2024
AcasăStirea zileiPremiile The Lawyer 2012. Popovici Niţu & Asociaţii este “ Firma de...

Premiile The Lawyer 2012. Popovici Niţu & Asociaţii este “ Firma de Avocatura a Anului in Romania”

in:

Stiri pe acelasi subiect

Gala Premiilor Europene The Lawyer 2012, organizata la Monte Carlo de prestigioasa publicatie britanica The Lawyer, a reprezentat pentru Popovici Nitu & Asociatii un eveniment special, societatea fiind recunoscuta drept “Firma de Avocatură a Anului în România”.

Juriul, care a acordat acest premiu extrem de onorant, a fost alcatuit din reprezentanti de top ai unor firme britanice de avocatură, precum si ai unor companii multinationale de prestigiu: Caterpillar, Thomas Eggar, CBS Outdoor, Addleshaw Goddard, Travers Smith, Mitsui Sumitomo Insurance, HBO Europe, Unisys, G4S, Rusal, Macfarlanes, Wood Group, Clyde & Co, InterContinental Hotels si Stephenson Harwood.

Atunci cand a nominalizat castigatorii, juriul a avut in vedere criterii precum abilitatea de a gestiona presiunile venite dinspre mediul economic păstrând în acelasi timp un nivel înalt al serviciilor oferite clientilor, viziunea strategică, cultura robustă a parteneriatului, dezvoltarea si performantele financiare, excelenta serviciilor juridice oferite, precum si managementul de exceptie.

Popovici Niţu & Asociaţii este unul din liderii avocaturii de business din România încă de la înfiinţare, în 1995, reprezentând în principal interesele investitorilor privati. Popovici Niţu & Asociaţii şi Popovici Niţu & Asociaţii TAX SRL grupează mai mult de 80 avocaţi şi consultanţi fiscali.

 

 

Ultimele stiri