Presedintele Iohannis: Atunci cand votati aduceti-va aminte o vorba ”CORUPTIA UCIDE!”

Președintele România a declarat că îi îndeamn pe toți românii la vot pentru a nu decide alții în locul lor. El a aminitit că azi e ziua internațională împotriva corupției și că atunci când oamenii vor vota să îți aducă aminte că corupția ucide și să nu o lase să perpetueze în România.

Principalele declarații:

Am ajuns la finalul campaniei electorale și în acest moment mesajul cel mai important pe care vreau să îl dau românilor este unul clar și simplu.

Dragi români, mergeți la vot și nu lăsați pe altul să hotărască în locul vostru

S-a spus în aceste zile că această campanie electorală nu a reușit să emoționeze, nu a reușit să declanșeze o emoție cum a făcut-o alte campanie.

Totuși, ziua votului produce emoții. Duminică mergem și alegem Parlamentul României pentru următorii 4 ani.

Duminică mergem să alegem Parlamentul României pentru 4 ani

Este o alegere importantă pentru vrem să continuăm să facem o Românie mai bună

Absenteismul nu este niciodată o soluție

În democrație, alegătorul devine activ și participant numai în ziua votului. Nu ratați, dragi români, această ocazie. Mergeți și votați, chiar dacă va hotărâți în ultimul moment pe cine să votați.

Astăzi se sărbătorește ziua internațională a luptei anticorupție. Corupția înseamnă sărăcie, stragnare, dispreț pentru cetățeni, pentru lege. Cum am mai spus, corupția ucide.

De aceea, îmi doresc o României fără corupție.

Apreciez în mod deosebit activitatea DNA și a celor care și-au facut datoria pentru ca România să nu mai figureze pe lista țărilor corupte.

Vă aștept duminică la vot.