27.1 C
București
vineri, iulie 19, 2024
AcasăACTUALITATEPSD a umplut un judet intreg cu afise prin care cheama oamenii...

PSD a umplut un judet intreg cu afise prin care cheama oamenii in strada! Haideti la ”cel mai mare eveniment…”!

in:

Stiri pe acelasi subiect

PSD Dambovita a impanzit judetul cu afise in care ii cheama pe locuitori sa isi „apere votul exprimat in mod democratic”. Liderii filialei au declarat ca vor sa „aduca” peste 10.000 de oameni la miting, scrie aktual24.ro.

La toate scarile de bloc din Targoviste au fost postate astfel de afise:

Presedintele Consiliului Judetean Dambovita, Alexandru Oprea, a declarat recent ca „vrem sa aducem undeva la 10.000 de persoane”.

„Vad ca actiunile din Piata Victoriei nu inceteaza. Atunci si PSD trebuie sa se trezeasca, sa dovedeasca ca este un partid viu, cu membri vii, si care a fost votat totusi de cateva milioane de romani si parerea mea este ca nu 2.000, 3.000, nici chiar 250.000 de oameni din aceasta tara nu pot decide viitorul Romaniei”, a declarat Oprea intr-o conferinta de presa.

„Mitingul nostru va avea loc sambata, probabil 10.00-11.00 Se va desfasura cu toate aprobarile legale, am mers la Primaria Targoviste, am cerut autorizatie, am informat institutiile statului, politie judeteana, locala, jandarmerie, am facut solicitari si la directia de sanatate publica.

Vrem sa avem 10.000 de oameni, sunt colegi de-ai mei, primari, consilieri locali, viceprimari, cetateni fara functii politice sau administrative care mi-au cerut si mie si colegilor din conducerea organizatiilor judetene sa luam o atitudine fata de ce se intampla azi in Romania, sa organizam un miting”, a completat presedintele PSD Dambovita, senatorul Adrian Tutuianu.

Sambata, peste 5.000 de membri PSD au fost adusi la Pitesti din comunele invecinate pentru a participa la un miting de sustinere a Guvernului Grindeanu.

Ultimele stiri