10.4 C
București
sâmbătă, aprilie 20, 2024
AcasăSocialSanatateReactia Oliviei Steer cand fiul ei a anuntat-o ca nu mai vrea...

Reactia Oliviei Steer cand fiul ei a anuntat-o ca nu mai vrea sa fie vegetarian

in:

Stiri pe acelasi subiect

Olivia Steer are împreună cu Andi Moisescu doi băieţi, David (11 ani) şi Luca (9 ani), cărora încearcă să le insufle și lor stilul alimentar lipsit de carne.

Olivia Steer a mărturisit că nu i-a picat prea bine când, într-o zi, fiul său mai mare a venit acasă şi i-a spus că vrea să mănânce carne, scrie realitatea.net.

”Eu sunt raw vegană, dar nu impun nimănui asta. David a început iniţial prin a fi vegetarian, îi plăcea ce găteam, până când într-o zi a spus că îşi doreşte să mănânce şi el acelaşi lucru alături de colegii săi de la şcoală.

Îţi dai seama că am luat poziţie pentru că la şcoală copiii mâncau în fiecare zi dulciuri, pâine albă, adică glucide care încarcă organismul, aşa că i-am spus că e posibil să aibă probleme, i-am explicat avantajele şi dezavantajele. I-am spus inclusiv faptul că dacă va fi în rând cu ceilalţi nu va fi văzut ca un ciudat, dar dezavantajul s-ar putea să apară în câteva luni sau săptămâni. Şi a fost decizia lui să fie omnivor şi, e drept, am avut un nod în gât pentru că îi construisem o sănătate de fier, nu avusese nici o problemă.

Dar citisem că este important să nu îi bagi pe gât copilului cu forţa ce mâncare şi în ce cantitate vrei. De aceea niciodată nu insist nici să termine tot din farfurie. Aşa că nu l-am obligat, a fost decizia lui. Dar în trei luni a început să aibă probleme şi să îl doară burtica şi să spună că a fost un prost. Iar atunci a ales să fie din nou vegetarian”, a povestit Olivia la “Dincolo de aparenţe”, de la Antena Stars.

Ultimele stiri