facebook
Stirea zilei

Regii deszapezirii: contracte de 310 milioane de lei

CNADNR are semnate 45 de contracte pentru intretinerea drumurilor pe timp de iarna, in valoare de peste 310 milioane lei, companiile implicate in acordurile care cumuleaza cele mai ridicate valori fiind Gecor, Tel Drum, Teloxim Con, Spedition UMB, Tehnostrade, Romprest Service, Selina SRL si Pa&Co.

deszCompania Gecor are adjudecate patru contracte, din care trei in asociere, in valoare totala de 37,7 milioane lei fara TVA, potrivit datelor publicate joi de CNADNR si preluate de Mediafax.

Proiectele Gecor vizeaza sectia de drumuri nationale (SDN) Bucuresti Sud (contract de 14,4 milioane lei fara TVA, derulat in asociere cu Tel Drum), SDN Buzau (contract de 9 milioane lei fara TVA, semnat in asociere cu Mecan Construct si Via Carpatia Consult), SDN Targu Jiu (8 milioane lei fara TVA) si autostrazile din subordinea Directiei Regionale de Drumuri si Poduri Timisoara (contract de 6,3 milioane lei fara TVA, in parteneriat cu CCCF Drumuri si Poduri Timisoara).

Compania Tel Drum este implicata in trei contracte, care totalizeaza 29,2 milioane lei, pentru SDN Bucuresti Sud, in asociere cu Gecor, SDN Alexandria (8,8 milioane lei fara TVA) si SDN Slatina (contract de 6 milioane lei, fara TVA, in asociere cu Alexcor Trading).

Teloxim Con, firma controlata de Theodor Berna, proprietarul constructorului Tehnologica Radion, are adjudecate patru contracte (SDN Constanta, Slobozia, Braila si Tulcea), care cumuleaza 27,4 milioane lei, fara TVA.

Spedition UMB si Tehnostrade, detinute de Dorinel Umbrarescu, fac parte din asocieri castigatoare a sase contracte (SDN Bacau, Barlad, Botosani, Focsani, Galati si Iasi), cu o valoare totala de 25,2 milioane lei fara TVA.

Compania Romprest Service este parte a trei asocieri care si-au adjudecat contracte in valoare totala de 24 milioane lei fara TVA, pentru SDN Targoviste, Miercurea Ciuc si Sfantu Gheorghe.

Selina SRL are adjudecate trei contracte, de 23 milioane lei fara TVA, pentru drumurile nationale din Bistrita, Oradea si Arad. Potrivit CNADNR, deszapezirea pe Autostrada A2, Lehliu – Cernavoda, va fi realizata de firma Selina Constructii, in baza unui contract de 9,1 milioane lei.

Costel Casuneanu a castigat cu Pa&Co International doua contracte, in valoare totala de 19,2 milioane lei, fara TVA, pentru Autostrada Bucuresti-Ploiesti si SDN Piatra Neamt.

Potrivit datelor CNADNR, Directia Regionala de Drumuri si Poduri Bucuresti are reziliate doua contracte (SDN Ploiesti si Autostrada A2, Bucuresti-Lehliu), un alt acord reziliat fiind pentru drumurile nationale din Timisoara, unde este in derulare o procedura de negociere.

Share Page

Close