Acasă Stirea zilei Revansa Bute – Froch, amanata sau anulata

Revansa Bute – Froch, amanata sau anulata

32

Meciul revansa dintre Lucian Bute si Carl Froch, care ar trebui sa aiba loc in primavara anului viitor, are toate sansele sa fie amanat sau chiar anulat.

Britanicul, pe val dupa ce i-a luat titlul mondial IBF lui Bute in luna mai, a pus ochii pe un alt adversar pe care ar dori sa il intalneasca in prima parte a lui 2013.

Froch isi doreste un meci revansa cu danezul Mikkel Kessler, proaspat campion mondial in versiunea WBA.

„Cred ca primul pas a fost facut. Agentii nostri au inceput discutiile si pare promitator, cred ca lupta ar putea avea loc in primavara sau in vara lui 2013.

Nu cred ca Lucian Bute va vrea revansa atat de repede. El chiar se fereste de ea si putem intelege acest lucru. Singura lupta care ar fi atractiva atat pentru fani cat si pentru televiziuni este cea cu Mikkel Kessler. Abia astept!”, a explicat Froch.

Englezul viseaza si la o alta revansa, cu Andre Ward, si sustine ca ar putea avea loc si aceasta daca il va invinge pe Kessler.

„In mod evident vreau sa razbun acea infrangere suferita in fata lui Ward, dar asta se va intampla abia dupa ce voi termina cu Kessler”, a mai spus Froch.

In conditiile in care Carl Froch ii vizeaza pe Kessler si Ward ca viitori adversari iar IBF i-a impus deja un challenger obligatoriu, meciul cu Lucian Bute pare tot mai improbabil, asta desi romanul insista ca revansa va avea loc.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos