Romania si-a luat revansa! A batut Danemarca cu 2-0

Nationala Romaniei a invins, aseara, pe Arena Nationala, cu scorul de 2-0 (0-0), selectionata Danemarcei, intr-un meci amical in care ambele goluri au fost marcate de Claudiu Keseru, in minutele 53 si 58.

Romania

  • 1-0: Chipciu i-a pasat lui Keseru, care l-a driblat pe Andersen si a marcat in poarta goala.
  • 2-0: Keseru a primit o pasa de la Rat si a marcat cu un sut la vinclu de la circa 20 de metri.

ECHIPELE

  • Romania: Pantilimon – Papp (Luchin ’80), Chiriches (Moti ’70), Gardos, Rat – Hoban, Prepelita (Pintilii ’84) – Enache (Ad. Popa ’46), Maxim (Bicfalvi ’64), Sanmartean (Chipciu ’46) – Keseru. Selectioner: Anghel Iordanescu.
  • Danemarca: S. Andersen – Jacobsen, Kjaer (Vestergaard ’46), Bjelland, Boilesen (S. Poulsen ’79) – Christiansen (Bech ’46), Jorgensen (Hansen ’70), Thomsen – Vibe (Y. Poulsen ’73), Bendtner, L. Andersen (Wurtz ’28). Selectioner: Morten Olsen.

Partida a fost condusa de o brigada din Slovenia, avandu-l la centru pe Slavko Vincici, ajutat la cele doua linii de Matej Zunici si Bojan Ui. Arbitru de rezerva a fost desemnat Alexandru Tudor.

Mijlocasul Eric Bicfalvi a debutat in acest meci la nationala Romaniei. Cosmin Moti a fost fluierat de suporteri in momentul in care a intrat in locul lui Chiriches.

Suporterii de la una dintre peluze au scandat injurii la adresa FRF si au purtat tricouri pe care era scris: „Stop abuzurilor”.

Acesta a fost ultimul meci al nationalei Romaniei in acest an.

Sursa: Mediafax