champions-league-betting-tipsLiga Campionilor, cea mai puternica intrecere fotbalistica intercluburi din lume, programeaza in aceasta seara primele doua partide din 2013.

La Glasgow, scotienii de la Celtic vor infrunta pe Juventus Torino, liderul din Serie A (in direct la Digi Sport 2 si Dolce Sport 2). In cealalta partida a zilei, spaniolii de la Valencia vor primi vizita francezilor de la PSG (Digi Sport 1 si Dolce Sport 1).

Duelurile conteaza pentru mansa-tur a optimilor de finala si se vor disputa de la ora 21.45.

Celtic Glasgow a reusit o adevarat minune in acest sezon, reusind sa prinda din nou ”primavara” europeana, dupa multi ani de pauza, si sa o invinga pe FC Barcelona, in faza grupelor.

Italienii, care fac legea in Serie A, au preferat sa se antreneze pe terenul rivalei de moarte a formatiei Celtic, Glasgow Rangers. Mai mult, pentru a o ajuta pe Juventus, conducerea clubului Rangers, care a fost retrogradat sezonul trecut in liga a patra scotiana din cauza problemelor financiare, le-a dat liber jucatorilor pentru a-i gazdui pe oaspetii din Peninsula.

Reactia celor de la Celtic a fost una pe masura. „Pot merge si in gradina din spatele casei mele, nu e nici o diferenta. Nu ma deranjeaza deloc daca vor sa se antreneze pe terenul unei echipe de liga a patra”, a spus amuzat Kris Commons, mijlocas la Celtic.