23.5 C
București
joi, iulie 25, 2024
AcasăDosarRomania mafiota: O fosta judecatoare a anagajat un interlop celebru sa-i rezolve...

Romania mafiota: O fosta judecatoare a anagajat un interlop celebru sa-i rezolve treburile murdare

in:

Stiri pe acelasi subiect

Familia fostei judecătoare Carmen Păștin cooperează cu succes nu doar cu polițiștii, procurorii și judecătorii, ci și cu interlopii. Cel puțin, aste reiese din documentele ținute la sertar de anchetatori, conform Atacpersoana.ro.

O altă persoană care susține că a fost victima grupului de afaceriste descurcărețe este George Butunoiu, care a închiriat de la una dintre fiicele judecătoarei cu epoleți Carmen Păștin imobilul nr. 44 de pe str. George Călinescu, sector 1, cel care a fost primit de la Institutul Pasteur, la schimb pentru Vila Șuțu.

„Între S.C. George Butunoiu Group S.R.L., reprezentată prin George Butunoiu, în calitate de locatar și suspecta Stroe Andreea, în calitate de proprietar, s-a încheiat in data de 26.10.2011 Contractul de închiriere nr. 301 având ca obiect închirierea imobilului situat în București, str. George Călinescu, nr.44, sector 1 (subsol, parter, etaj, mansardă, curte), spațiul urmând să fie folosit pentru activitățile comerciale ale societății. Conform art. 5.7. din contract, chiriașul avea dreptul să subînchirieze în totalitate sau parțial imobilul. În baza acestui drept, S.C. George Butunoiu Group S.R.L. a subînchiriat imobilul către S.C. George Butunoiu & Oscar S.R.L. (cu obiectul de activitate alimentație publică – restaurant) și S.C. Zero Paper S.R.L. (activități de software)”, se arată în plângerea transmisă procurorilor DIICOT.

„În data de 26.10.2013, suspecta Stroe Andreea si Păștin Carmen, împreună cu un grup de bodyguarzi (rugbyști de la clubul Dinamo), au ocupat prin forță întregul imobil, interzicând reprezentanților celor trei societăți să pătrundă în interior și refuzându-le totodată recuperarea bunurilor rămase în clădire. La aceeași dată, Păștin Carmen și fiica sa Stroe Andreea Simona au schimbat cu ajutorul unui lăcătuș (identificat ulterior ca fiind numitul Marin Ion), sistemele de asigurare a ușilor de acces în imobil, cele două refuzând să îi permită lui Butunoiu George să își
ridice bunurile existente în imobil. În cauză a fost formulată plângere penală, iar în urma cercetarilor efectuate de către organele de poliție la fața locului la data de 04.11.2013, constatându-se că în imobil (încă!) se mai aflau bunurile pe care S.C. George Butunoi Group S.R.L. le-a indicat ca fiind în interiorul imobilului la momentul înlocuirii yalei de către Stroe Andreea Simona, Paștin Carmen și Stroe
Cătălina Patricia”, se precizează în plângere.

Dacă în cazul afaceristului George Butunoiu au apelat la infractorii legitimați la clubul Ministerului de Interne, în cazul bărbatului care încerca să recupereze imobilul de pe Str. Zăgazului mandatarele date pe mâna procurorilor DIICOT au cerut ajutorul celebrului interlop Emi Pian, lider al clanului Duduianu, care a fost ucis în urmă cu doi ani.

Citeste continuarea pe atacpersoana.ro

Ultimele stiri