Unul dintre concurentii care a impresionat publicul si a obtinut biletul catre finala show-ului de talente, a fost eliminat in cursul acestei zile din competitie pe motiv ca ar fi incalcat regulamentul. Este vorba despre Traian Constantin, pianistul orfan care a uimit intreaga tara.

Comunicatul oficial al PROTV nu include insa si motivele concrete ale eliminarii. „Echipa de productie a emisiunii “Romanii au talent” a hotarat excluderea din competitie a concurentului Traian Constantin, pe motivul incalcarii clauzelor contractuale. Acesta va fi inlocuit in finala competitiei cu Nicoleta Iancu, clasata in urma voturilor publicului in primii patru concurenti ai primei semifinale “Romanii au talent”, care a avut loc vineri, 8 mai”, se arata într-un anunt al postului de televiziune.

S-a aflat insa ca Traian Constantin a fost eliminat dupa ce producatorii show-ului au luat la cunostinta ca numele tanarului apare intr-o ancheta a politiei legata de un caz de pedofilie. Concret, Traian Constantin este suspectat ca ar fi incercat sa profite de unul din elevii lui de pian. Parintii copilului ar fi aflat despre intreaga intamplare si au depus pe numele acestuia o plangere, scrie Wowbiz.ro. Este evident faptul ca mai-marii postului tv au vrut sa evite un nou scandal mediatic, invatand din cazul pictorului criminal din Timisoara care a reusit sa se dea victima in fata juratilor si sa minta in legatura cu motivele reale ale incarcerarii sale.

Traian Constantin nu a vrut sa comenteze acuzatia de pedofilie cand a fost contactat de jurnalisti.  El a spus ca nu stie care sunt motivele eliminarii lui din concurs si ca nu a fost contactat de nimeni de la respectiva televiziune. „Va rog sa ma credeti ca nu stiu nimic. Acum aud prima data despre asa ceva. Eu cred ca ar fi trebuit sa-mi comunice mie decizia asta. Nu este corect din partea lor ca au luat decizia asta fara sa ma anunte. PRO TV trebuia sa ma sune sa-mi comunice motivul sau incalcarile care au fost, pentru ca eu chiar nu le cunosc. Nu cunosc motivul”, a declarat Traian Constantin pentru Wowbiz.ro.