17.2 C
București
duminică, aprilie 14, 2024
AcasăACTUALITATEScandal in spatele usilor inchise din magistratura: Masoneria va fi desfiintata in...

Scandal in spatele usilor inchise din magistratura: Masoneria va fi desfiintata in Romania!

in:

Stiri pe acelasi subiect

PSD si USR si-au strans mainile in masonerie

Lideri ai USR și PSD Bihor s-au întovărășit într-o...

Dragnea s-a milogit in fata judecatorilor cerand liberarea: „Nu sunt un pericol pentru societate”

Judecatoria Sectorului 5 dezbate, marti, cererea de eliberarea conditionata...
Judecătoarea Camelia Bogdan, recent exclusă din magistratură, după ce câteva luni un război cu masoneria. Aceasta intenţionează să dezvăluie numele tuturor magistraţilor care activează şi în masonerie. Judecătoarea care l-a condamnat pe Dan Voiculescu a formulat în acest sens o solicitarea către CSM. Camelia Bogdan susţine că, în cazul în care numele magistraţilor masoni vor rămâne în continuare secrete, se poate ajunge la retragerea statului de utilitate publică Marii Loji Naţionale a României (MLNR) sau chiar desfiinţarea acesteia.

Pe ordinea de zi a unei comisii CSM din 2 mai 2017 s-a aflat o solicitare pe care judecătoarea Camelia Bogdan a făcut-o către CSM, prin care cerea să se constituie un registru public de evidenţă a judecătorilor şi procurorilor masoni. Solicitarea Cameliei Bogdan a ajuns la Direcţia legislaţie, documentare şi contencios din CSM, care a emis un punct de vedere, analizat ulterior în Comisia nr. 1.

Iată mînuţă Comisiei nr. 1 a CSM:

„Punct de vedere al DLDC privind solicitarea doamnei judecător Camelia Bogdan referitoare la constituirea unui registru public de evidenţă a judecătorilor /procurorilor masoni.

Comisia şi-a însuşit punctul de vedere al DLDC, urmând a fi comunicat răspuns în acest sens, precum şi cu privire la faptul că verificarea realităţii declaraţiilor de interese este de competenţă organelor de cercetare penală”.

Cameliei Bogdan a formulat, în ultimul an, mai multe cereri şi sesizări către CSM, dar şi către alte instituţii. Site-ul Lumeajustitiei.ro prezintă o asemenea solicitare, pe care Camelia Bogdan i-a adresat-o preşedintei CSM, Mariana Ghena, şi Grand Masterului al Marii Loji Naţionale din România.

„Stimată Doamna Preşedinte al CSM,

Stimate Domnule GRAND MASTER AL MLNR,

Vă rog să confirmaţi încă o dată expressis verbis că CSM, neavând atribuţii de legiferare în materia incompatibilităţilor, nu a solicitat în prealabil concursul DOMNULUI GRAND MASTER al MLNR, la rândul Domniei sale funcţionar public în sensul art. 175 alin. 2 Cpen, subiect activ al infracţiunii de omisiune a sesizării, prev de art 267 C pen, şi nu au fost solicitate Constituţia MASONICĂ şi jurământul masonic pentru a înţelege potenţialul conflict de interese în care s-ar putea afla colegii magistraţi, dar şi potenţialele incompatibilităţi la care se expun în absenţa declarării apartenenţei la Francmasonerie, impietând dezideratul unei justiţii transparente.

Vă rog aşadar să precizaţi dacă CSM, prin reprezentantul legal, dna judecător MARIANA GHENA, consideră că este necesar sau nu să solicite de la MLNR lista magistraţilor masoni, mai ales că eu am invocat în întâmpinarea mea din dosarul nr. 14/i/j/2016 chestiunea apartenenţei la MASONERIE a domnului Inspector-şef şi domnii colegi judecători au refuzat să se pronunţe şi să clarifice acest argument.

Vă rog să îmi permiteţi să ataşez şi răspunsul dvs preliminar, şi răspunsul pe care aştept să îmi fie comunicat şi de către domnul GRAND MASTER AL MLNR, în temeiul disp LEGII NR 544/2001, ŞI LA DOSARELE MELE PENALE, ÎN CARE AM CALITATEA DE PERSOANĂ VĂTĂMATĂ.

Va rog să îmi permiteţi să justific caracterul de interes public al informaţiei…

I. Situaţia de fapta analizată: este de interes public săvârşirea infracţiunii de fals în declaraţii de către judecătorii români/protejarea infractorilor de către o CSM, GARANTUL INDEPENDENŢEI JUSTIŢIEI şi respectiv de către o entitate de utilitate publică, care primeşte fonduri de la bugetul de stat, într-un stat membru al UNIUNII EUROPENE.

Precizez că din evidenţele ANI nu rezultă că vreun judecător/procuror şi-ar fi declarat apartenenţa la FRANCMASONERIE, dar cumulul între calitatea de magistrat şi cea de mason este permisă de CSM, care însă nu are abilitare normativă de a legifera în materia incompatibilităţilor/conflictelor de interese, hoţ CSM fiind lovită de nulitate absolută.

(…)

Cum pot fi obţinute informaţiile de interes public dacă domnul GRAND MASTER refuză să soluţioneze favorabil prezenţa reclamaţie administrativă: plângere în faţă instanţelor de contencios administrativ conjunct cu sesizarea organelor penale competenţe să analizeze inclusiv suspiciunea rezonabilă potrivit căreia domnul GRAND MASTER săvârseste infracţiuni.

Alte demersuri ce pot fi efectuate….cerere pentru retragerea statutului de utilitate publică conjunct cu introducerea unei cereri pentru dizolvarea MLNR, având în vedere că scopul acesteia este atins prin săvârşirea de către membri a unor infracţiuni/obiectul de activitate este deturnat în scopul săvârşirii de infracţiuni.

Alte consecinţe…afectarea în plan internaţional a imaginii MLNR, a CSM, şi a domnului GRAND MASTER.

Apreciez că domnii colegi judecători din CSM pot aprecia cu privire la consecinţele de natură penală la care se expun, având în vedere că apartenenţa la MASONERIE a domnului Inspector-şef al Inspecţiei Judiciare fusese invocată într-un dosar disciplinar şi au preferat să adopte o atitudine pasivă în faţă încălcării LEGII PENALE, deşi CSM este garantul INDEPENDENŢEI JUSTIŢIEI.

Vă rog, pe cale de consecinţă, stimată Doamna Preşedinte al CSM, stimate domnule GRAND MASTER, să solutionati cu celeritate prezenţa cerere în vederea evitării obstructionarii justiţiei.

Cu deosebit respect, va rog să îmi permiteţi să trec în CC şi reprezentanţii autorităţilor române abilităţi să monitorizeze şi să sancţioneze faptele de natură penală săvârşite de către reprezentanţii entităţilor cărora le-a fost recunoscut statutul de utilitate publică şi care funcţionează în interes public.

Va rog să primiţi, stimată Doamna Preşedinte al CSM, stimate domnule GRAND MASTER, expresia întregii mele consideraţii.

Cu distinsă apreciere,

Camelia Bogdan”

Ultimele stiri