Visul oricărui elev ar putea deveni realitate! Matematica ar putea fi unită cu informatica şi chimia cu fizica şi biologia rezultând o singură materie – „Ştiinţele vieţii”.
Acestea sunt principalele modificări ce ar trebui făcute pentru clasele V-VIII, propun experţii numiţi de minister să coordoneze reforma din educaţie. Schimbarea ar trebui să-i vizeze mai ales pe profesori, care trebuie să-şi adapteze metodele de predare la cerinţele noii generaţii.

Experţii contactaţi de ministrul educaţiei propun unirea Matematicii cu Informatica în clasele V-VIII, transformarea Fizicii, Chimiei şi a Biologiei în disciplinele „Ştiinţele vieţii” şi „Ştiinţele mediului”, transformarea Istoriei în „Educaţie pentru societate”, 3 ore de Sport pe săptămână şi un număr mai mare de opţionale.”


Citeste si:

Mesajul INDUIOSATOR al unui elev pentru profesorul lui de matematica, DECEDAT la 48 de ani! Era cel mai IUBIT dascal!

Lectie de viata: Profesorul de matematica ajuns GUNOIER! ”M-am readaptat vremurilor, cum mulţi nu au făcut!”


Profesorii trebuie să ţină cont de talentul fiecărui copil, dar şi de zona în care trăieşte. În plus, aceştia nu trebuie să le mai ceară copiilor să reproducă materia, ci să o înţeleagă teoria şi să o aplice, anunta a1.ro.

Voi ce părere aveţi despre aceste schimbări?