Acasă ACTUALITATE Scrisoarea SUPERBA a fondatorului Facebook pentru fiica lui, nou-nascuta: Viata ta noua...

Scrisoarea SUPERBA a fondatorului Facebook pentru fiica lui, nou-nascuta: Viata ta noua e plina de promisiuni…

Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, a anunţat prin intermediul reţelei de socializare că a devenit tată. Acesta urmează să intre în concediu de paternitate pentru a se ocupa de fiica lui, Max.

A publicat și o scrisoare către fiica sa, Max, un document-manifest prin care îi transmite micuței principii, valori, dar și responsabilitatea de a contribui la o lume mai bună.

„Dragă Max,

Mama ta și cu mine nu avem încă cuvintele să descriem speranța pe care ne-o dai pentru viitor. Viața ta nouă e plină de promisiuni și sperăm că vei fi fericită și sănătoasă astfel încât să te bucuri pe deplin de ea. Ne-ai oferit deja un motiv să ne reflectăm la lumea în care sperăm că vei trăi.


Citeste si:

A murit sotul CELEI MAI IMPORTANTE FEMEI din Facebook! Zuckerberg este IN DOLIU!


Ca și ceilalți părinți, vrem să crești într-o lume mai bună decât a noastră. În timp ce de multe ori, titlurile se focusează pe ceea ce e greșit, din multe puncte de vedere lumea devine mai bună. Sănătatea se îmbunătățește. Sărăcia scade. Cunoașterea crește. Oamenii sunt conectați”, începe scrisoarea fondatorul Facebook, pe contul său personal.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentVIDEO – Rusia tocmai a DISTRUS Turcia pe plan international! Presedintele Erdogan si familia lui FAC AFACERI cu ISIS!
Articolul următorVeste EXCELENTA pentru toti romanii! Ce se intampla cu TICHETELE CADOU!