9.8 C
București
miercuri, aprilie 17, 2024
AcasăACTUALITATESorin Oprescu a fost ELIBERAT din arest! Poate sa mearga acasa!

Sorin Oprescu a fost ELIBERAT din arest! Poate sa mearga acasa!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Primarul liberal Catalin Chereches a fost arestat in Germania.

Primarul liberal din Baia Mare, Catalin Chereches, a fost...

Cat ar rezista Romania in cazul unui atac al Rusiei? Datele i-au surprins pe specialisti

România este o țară aflată sub umbrela NATO, dar în...

Romania mafiota: O fosta judecatoare a anagajat un interlop celebru sa-i rezolve treburile murdare

Familia fostei judecătoare Carmen Păștin cooperează cu succes nu...

Fostul primar al Bucurestiului a iesit din arest si este liber sa mearga acasa, dupa mai bine de trei luni de la retinere.

Sorin Oprescu este cercetat pentru luare de mită, şi a infracţiunilor de spălare de bani, abuz în serviciu, dacă funcţionarul a obţinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit, şi constituire a unui grup infracţional organizat.

În aceeaşi cauză, în vederea confiscării extinse, procurorii au pus sechestru pe două proprietăţi ale lui Sorin Oprescu, până la concurenţa valorii de 1.264.531,8 lei, respectiv o cotă indiviză de 5/6 dintr-un imobil situat în Bucureşti, Sectorul 1, cu o suprafaţă totală de 244,19 mp (inclusiv, logie, terasă, loc de parcare la demisol şi boxă) şi pe o cotă parte indiviză ce reprezintă 101,64 mp de teren.

De asemenea, anchetatorii au pus sechestru pe un imobil aparţinând partenerei de viaţă a lui Sorin Oprescu, situat în Bucureşti, Sectorul 1, până la concurenţa valorii de 2.411.019,01 lei.


 

Citeste si:

Oprescu NU MAI SCAPA de puscarie! DNA l-a lasat fara bani, i-au luat TOT!

Inca O SPAGA pentru Sorin Oprescu! Procurorii cer alte 60 de zile de arest pentru el!


 

Tribunalul Bucureşti a respins, în 21 octombrie, cererea lui Sorin Oprescu de înlocuire a măsurii arestului preventiv, luată în 6 septembrie, cu arestul la domiciliu sau cu controlul judiciar, în dosarul în care este acuzat de luare de mită, după ce ar fi primit 25.000 de euro. Decizia a fost contestată de Sorin Oprescu şi se va judeca la Curtea de Apel Bucureşti.

Avocatul Viorel Mocanu spunea că a trimis, în 15 octombrie, o sesizare conducerii Ministerului Afacerilor Interne, în care a acuzat conducerea Arestului Central şi pe şefa cabinetului medical al unităţii că nu respectă măsurile stabilite de medici pentru Sorin Oprescu.

 

Ultimele stiri