25.8 C
București
miercuri, iunie 19, 2024
AcasăACTUALITATE”Sorin Oprescu este in stare GRAVA! Nu-si mai simte degetele de la...

”Sorin Oprescu este in stare GRAVA! Nu-si mai simte degetele de la maini”

in:

Stiri pe acelasi subiect

Rusia plănuiește acte teroriste și de sabotaj în Uniunea Europeană

Agențiile de informații ale statelor europene au fost informate...

O tara blocata de proteste! Medicii nu vor mai elibera niciun document de la 1 februarie

După protestele transportatorilor, ale fermierilor și amenințările altor categorii...

Investitii de 11 miliarde in spitalele din Romania! Rafila anunta o schimbare de amploare

Alexandru Rafila, ministrul sanatatii a anuntat din prima zi...

Avocatul lui Sorin Oprescu, Alexandru Chiciu, a explicat că fostul primar al Capitalei nu va ajunge la spital, ci că oamenii legii vor aduce un aparat la sediul Poliției Capitalei, acolo unde fostul edil se află după gratii.

Cu ajutorul acestui aparat i se vor testa semenele vitale lui Sorin Oprescu și i se va realiza o cardiogramă, scrie realitatea.net.

Avocatul a afirmat că de luni Sorin Oprescu a reclamat o durere în piept. „A fost dus la Spitalul Sf. Ioan, spitalul unde este arondat arestul. Spitalul a spus că nu are posibilitatea de a monitoriza un cardiac. A reclamat o stare generală de sănătate foarte proastă”, a continuat avocatul lui Sorin Oprescu.

„Nu îţi mai simte degetele mâinilor. Situaţia lui medicală este foarte gravă”, a insistant avocatul, adăugând că a reclamat acest lucru în această dimineaţă.


Citeste si:

Rares Bogdan si Cozmin Gusa ii dadeau primarului Oprescu INFORMATII PE SURSE despre cand vine sa-l ia DNA-ul!

Cum a explicat Sorin Oprescu MITA in sala de judecata: A avut nevoie de niste bani, i-a cerut si i-a primit!


Alexandru Chiciu a mai spus că Sorin Oprescu a solicitat să fie dus la Spitalul Muncipal din Bucureşti. „Omul acesta de două zile acuză dureri în piept. Sorin Oprescu este diabetic”, a mai spus acesta.

Avocatul a precizat că în această dimineaţă a fost anunţat de aparţinători că i se aprobă transferul, însă nu la Spitalul Municipal, ci la Spitalul Miliar, urmând ca după aceea să i se spună că, de fapt, i se va aduce un EKG portabil pentru monitorizare.

„Nu ne interesează spitalul, ci doar să fie dus la un spital bun, cu aparatură medicală”, a mai spus avocatul lui Sorin Oprescu.

Sorin Oprescu a fost transferat din Arestul Capitalei, marți seara, la Spitalul Militar după ce a acuzat probleme cardiace.

Comisia de la Arestul Central al Poliţiei Capitalei i-a admis cererea de a fi consultat de cardiologi, după ce în ultimele zile a acuzat probleme medicale, dar specialiştii care au analizat solicitarea au recomandat ca acesta să fie dus la Spitalul Militar.

Sorin Oprescu ceruse să fie consultat la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, de trei dintre medicii săi curanţi, pentru probleme cardiace, printre aceştia fiind profesor dr. Dragoş Vinereanu şi profesor dr. Leonida Gherasim.

Ultimele stiri