Acasă International SUA si Coreea de Sud, amenintate de Phenian cu O LOVITURA DISTRUGATOARE!

SUA si Coreea de Sud, amenintate de Phenian cu O LOVITURA DISTRUGATOARE!

29

Phenianul a amenintat ca va aplica o lovitura distrugatoare in cazul unor provocari militare din partea SUA si Coreea de Sud, potrivit antena3.ro.

URMARESTE-NE PE YOUTUBE

Phenianul a condamnat acordul dintre Washington si Seul privind reducerea unei amenintari nucleare nord-coreene, incheiat saptamana trecuta. Conform acestui document, in cazul unei amenintari, SUA si Coreea de Sud sunt pregatite sa acorde orice ajutor militar reciproc, inclusiv „umbrela nucleara”.

In declaratia Comitetului nord-coreean pentru reunificarea pasnica a patriei se mentioneaza ca liderii nord-coreeni vor raspunde ferm si fara ezitare la orice amenintare:

„In cazul celei mai mici amenintari, armata noastra va lansa o serie de lovituri preventive distrugatoare”.

Articolul precedentDar ce poate insemna o iubire? Cat poate ea dura? Nimic nu dureaza in lumea asta; totul trece, totul se preface, totul moare ca sa se nasca din nou, altfel, in alta parte, cu alti oameni – Mircea Eliade
Articolul următorTOP ZECE moduri non-conventionale de reducere a stresului

1 COMENTARIU

  1. da nu stiu cum cei de la antena 3 le stie pe toate .Toti se reped sa-i informeze cu toate datele cele mai interesante din lume , probabil datorita lui Voiculescu .