15.6 C
București
duminică, aprilie 21, 2024
AcasăDivertismentTom Cruise vrea sa paraseasca cultul scientologic! Vezi motivul care il impinge...

Tom Cruise vrea sa paraseasca cultul scientologic! Vezi motivul care il impinge catre aceasta decizie!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Ce patesti daca minti la spovedanie: Explicatiile preotilor

Taina Spovedaniei este foarte importantă pentru credincioși. Aceștia nu...

Presedintele Iohannis, surprins de credinciosi la o mănăstire din Constanța

Președintele Klaus Iohannis a fost surprins la mănăstirea "Peștera...

Celebrul actor american va renunta la cultul scientologic din cauza fetitei sale, Suri, de doar 9 ani, scrie hollywoodlife.com, citat de Mediafax.

Dacă informaţia va fi confirmată, atunci ea va reprezenta o schimbare majoră în viaţa starului hollywoodian, în vârstă de 52 de ani, care este de foarte multă vreme unul dintre membrii marcanţi ai cultului scientologic.

După o conversaţie telefonică emoţionantă pe care a avut-o cu Suri, Tom Cruise şi-a dat seama că lipseşte de la toate evenimentele importante din viaţa fiicei sale şi a înţeles că singura soluţie care ar putea să îi permită să reclădească relaţia cu ea va consta în părăsirea cultului scientologic.

„Ea tot vorbea despre cursurile ei de balet şi îi spunea că le adoră. Apoi, Tom şi-a dat seama că nu a văzut-o niciodată dansând pe scenă într-un spectacol de balet şi asta l-a făcut să plângă”, a dezvăluit o sursă pentru revista Star. „Şi-a dat seama că ea creşte în această perioadă, iar el nu poate să asiste la niciunul dintre acele momente. Vorbesc la telefon şi se văd pe camere video, dar nu e acelaşi lucru. Aceste conversaţii telefonice între Tom şi Suri nu pot să înlocuiască o relaţie adevărată”, a adăugat aceeaşi sursă.


Citeste si:

O fosta membra a Bisericii scientologice face dezvaluiri uluitoare! Aceasta sustine ca a dat interviu pentru a deveni sotia lui Tom Cruise!

Tom Cruise este homosexual?


„Tom s-a aflat sub o presiune uriaşă, care a avut legătură cu Suri şi Kate, deoarece biserica (scientologică, n.r.) nu vrea ca el să se apropie de ele. Liderii bisericii nu suportă ideea că băiatul lor de aur nu îşi creşte copilul în interiorul cultului. Dacă ei o vor cataloga pe Suri ca pe o persoană represivă (termen scientologic folosit pentru a-i desemna pe inamicii cultului), deoarece aşa au procedat mereu cu dezertorii, atunci va fi foarte greu pentru Tom să aibă o relaţie normală cu fiica lui. E între ciocan şi nicovală, dar a făcut în sfârşit o alegere şi o va pune pe fiica sa pe primul loc”, a continuat aceeaşi sursă.

„Tom a lipsit de la aniversările ei, de la serbări şi alte evenimente de la şcoală, de la toate acele momente importante din copilărie, care se petrec atât de repede şi care trec atât de repede. Suri nu mai este un bebeluş. E perfect conştientă că tatăl ei nu îi mai este în preajmă. Atunci când vorbeşte cu el la telefon, se comportă tot mai mult ca şi cum ar discuta cu un străin. Nu se ştie dacă Tom va putea să repare relaţia cu fosta lui soţie Katie Holmes, în vârstă de 36 de ani, dar, cel puţin, va putea să vorbească şi să se întâlnească cu Suri fără să mai fie nevoit să raporteze de fiecare dată oficialilor din cultul scientologic”, a adăugat sursa.

Tom Cruise a fost căsătorit cu actriţa Mimi Rogers, din 1987 până în 1989, apoi cu actriţa Nicole Kidman, între anii 1990 – 2001, cu care are doi copii adoptaţi. Tom Cruise a mai fost căsătorit cu actriţa Katie Holmes, de care a divorţat în 2012, după şase ani de căsnicie. Cei doi au o fetiţă, Suri, în vârstă de nouă ani, aflată în custodia mamei sale.

Cultul scientologic, din care fac parte şi actorii Tom Cruise şi John Travolta, este considerat o sectă în mai multe ţări europene, unde a făcut şi subiectul unor condamnări judiciare.

Cultul scientologic a fost fondat în Statele Unite ale Americii, în 1954, de scriitorul de literatură SF Lafayette Ron Hubbard (1911 – 1986), care a pretins că oamenii poartă în ei urme ale unei vechi civilizaţii extraterestre. Scientologia a obţinut avantaje fiscale rezervate cultelor religioase. De altfel, cultul are statut de întreprindere comercială. Cultul are milioane de adepţi pe care preferă să-i recruteze din cercurile sociale influente, iar adepţii trebuie să doneze sume mari de bani pentru a urma cursurile scientologice.

Ultimele stiri