Acasă Stirea zilei Top zece al celor mai sigure state din lume

Top zece al celor mai sigure state din lume

28

Te-ai gandit vreodata sa te retragi dupa pensionare intr-un loc linistit care sa-ti ofere o anumita siguranta? Sau de ce nu, doar sa vizitezi. Iata un top, potrivit celor de la clicktop10.com, al celor mai sigure tari din lume, unde rata criminalitatii este foarte mica si te poti bucura in voie de tine insuti:

10. Suedia

suedia

Capitala comunitatii scandinave reprezinta un model de urmat pentru tarile din intreaga lume. Cei dintre noi care ne uitam la stiri mai mult ca sigur nu am vazut sau auzit de crime majore petrecute in Suedia. Aceasta tara nu numai ca este sigura, este si superba.

9. Finlanda

casa lui Mos Craciun

Pentru cei ce ce sunt stramtorati de crize economice, dezastre international si au nevoie de un loc unde sa se relaxeze, aerul pacifist al Finlandei te va face sa te simti ca acasa.

8. Austria

Auer_Church_Lofer_Austria

Aceasta tara din centrul Europei este cunoscuta ca taram al muzicii. Tara unde pajistile sunt pline de viata si unde vantul iti sopteste pe la urechi ca ai venit pe un taram al sigurantei, Austria.

7. Australia

sydney-australia

Taramul kangurilor s-a dezvoltat atat de repede incat infractiunile nu au avut timp sa intervina in viata obisnuita a australienilor.

6. Norvegia

norvegia-3_1347987903_0

Norvegia este una dintre principalele locuri unde domneste pacea si linistea. Economia acestei tari este foarte puternica, iar de somaj nici nu se pune problema.

5. Irlanda

irlanda-paradisul-de-la-capatul-europei-nordice-1

Irlanda este una dintre cele mai sigure tari din Europa. Oamenii din aceasta tara sunt cunoscuti ca fiind foarte prietenosi.

4. Islanda

islanda_6

Una dintre tarile mele preferate raportat la siguranta, este Islanda. I-as oferi acestei tari titlul suprem, dar acest top nu este bazat pe opinia mea, ci pe realitate.

3. Danemarca

Copenhaga-Ella

Danemarca ocupa o pozitie surprinzatoare, locul trei. Iata cum au reusit sa schimbe impresia lumii si au facut ca aceasta tara sa fie un adevarat paradis.

2. Tuvalu

Tuvalu

Situata intre Hawaii si Australia, Tuvalu este raiul pe pamant. Populatia acestei tari este destul de redusa, de aproximativ de zece mii de locuitori. In decursul ultimilor ani nimeni nu a auzit de vreo crima sau vreun atentat in Tuvalu.

1. Noua Zeelanda

New-Zealand

Cu o economie stabila si o rata a criminatatii incredibil de mica, Noua Zeelanda a primit tilul de “Cea mai sigura tara din lume”.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos

1 COMENTARIU

  1. am fost in Taiwan….cred ca Taiwanul e cea mai sigura tara din lume!!! celellalte tari din Europa ,mentionate in articol,sant mult mai periculoase