Acasă ACTUALITATE Topul tarilor cu cele mai scumpe prezervative!

Topul tarilor cu cele mai scumpe prezervative!

100

In America de Sud exista in ultimii ani o adevarata criza a produselor de ingrijire personala si intima, astfel ca in mai multe tari prezervativele au ajuns la preturi incredibile.

După ce în Argentina au dispărut din farmacii şi din supermarketuri absorbantele intime, iată că Venezuela se confruntă cu o criză acută de prezervative.

Economia Venezuelei trece, în ultimele luni, printr-o perioadă extrem de dificilă, din cauza stocurilor reduse la produsele de bază. Venezuelenii sunt nevoiţi să stea la coadă ore în şir pentru a cumpăra carnea, zahar şi medicamente. Mai nou, criza s-a extins şi la prudsele destinate protecţiei sexuale. De exemplu, o cutie de prezervative a ajuns să coste până la 755 de dolari, informează Bloomberg.com.

Jonatan Montilla, un bărbat de 31 de ani, care lucrează într-o agenţie de publicitate, a declarat pentru site-ul amintit mai sus că situaţia este extrem de gravă. ”Ţara este atât de dată peste cap încât acum trebuie să stăm la coadă şi ca să facem sex… Am ajuns la un nou minim”, a spus venezueleanul.

Situaţia este cu atât mai gravă cu cât Venezuela are una dintre cele mai mari rate de îmbolnăviri cu HIV şi sarcini în rândul adolescentelor din America de Sud. În plus, avortul este ilegal.

Sursa: theone.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentHOROSCOP: Cele mai ”rele” femei, în funcție de zodie!
Articolul următorDecizia care va INFURIA Rusia: Marea Britanie vrea RACHETE NUCLEARE din SUA!