Acasă Auto Toti proprietarii de VW, Seat sau Skoda vor fi chemati IN REPREZENTANTE!...

Toti proprietarii de VW, Seat sau Skoda vor fi chemati IN REPREZENTANTE! Vezi ce costuri sunt!

42

Volkswagen a pus la punct un plan de acțiune ‘global’ pentru a se asigura că motoarele sale diesel vor respecta normele în materie de emisii poluante, a declarat Matthias Mueller, noul director general al grupului auto german, transmite Reuters.

În următoarele zile Volkswagen va propune clienților săi să vină să-și modifice modelele diesel echipate cu softul care permitea manipularea testelor de emisie.

De asemenea, în luna octombrie compania va informa autoritățile cu privire la soluțiile tehnice pe care le va furniza, a declarat Matthias Mueller într-un discurs ținut luni seară în fața managerilor de top de la Volkswagen reuniți la sediul central de la Wolfsburg.

De asemenea, Mueller a anunțat că în viitor marca VW va deveni ‘la fel de independentă’ ca și Audi și Porsche, diviziile de lux care sunt cei mai mari contributori la rezultatele grupului, potrivit textului discursului din care Reuters a obținut o copie.


Citeste si:

Volkswagen recheama de urgenta in service-uri SUTE DE MII de masini! Si-au mintit clientii in fata!

Volkswagen, in topul celor mai vandute masini in august


 

‘Pentru mine, noua structură a grupului este primul pas și totodată baza pentru modernizarea Volkswagen’, a spus Mueller, citat de realitatea.net.

Grupul auto german Volkswagen este implicat într-un scandal de amploare, după ce a recunoscut că a echipat 11 milioane de vehicule vândute la nivel mondial (dintre care 2,8 milioane în Germania) cu un soft care falsifică rezultatele testelor antipoluare ale motoarelor diesel. Scandalul a forțat demisia directorului general Martin Winterkorn, care a fost înlocuit cu Matthias Mueller, directorul Porsche, una dintre cele 12 mărci care aparțin grupului Volkswagen.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos