Acasă Auto Volkswagen, in topul celor mai vandute masini in august

Volkswagen, in topul celor mai vandute masini in august

45

In prima jumatate a lunii august au fost inmatriculate aproape 1.500 de masini. Cele mai vandute autoturiame sunt din gama Volkswagen, arata statistica parţială a Direcţiei Regim Permise Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor(DRPCIV).

Din datele oficiale rezulta ca din cele 1.495 de înmatriculări noi pe segmentul autoturismelor, aproape jumătate (719 unităţi) au fost contabilizate de mărcile Volkswagen (273 de unităţi), Dacia (240 unităţi) şi Skoda (206 unităţi). Din producţia autohtonă au fost mai fost înregistrate, în perioada 1-16 august 2012, un număr de 93 de unităţi Ford.

În ceea ce priveşte mărcile rare, pe primul loc se clasează Jaguar, cu şase unităţi înmatriculate, urmat Porsche (patru unităţi), Lexus şi Jeep (cu câte trei unităţi), Ferrari şi MINI (cu câte două exemplare) şi Infiniti (o unitate).

În plus, în statistica DRPCIV se regăsesc şi alte modele considerate scumpe: Audi (61 de înmatriculări), BMW (47), Mercedes-Benz (45), Land Rover (25) şi Volvo (şapte unităţi).

DRPCIV va da publicităţii situaţia completă a înmatriculărilor noi de autovehicule în România, valabilă pentru luna august, la începutul lunii septembrie.

 

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos