Romani in strainatate!

Toti romanii vor avea cip implantat sub piele, de la 1 ianuarie 2016! ”Va fi obligatoriu!”

Masura este una obligatorie si se aplica deja in cateva tari din lume, recent, inca una adaugandu-se pe lista.De la 1 ianuarie 2016, românilor li se va implanta cipul subcutanat, iar copiii vor fi primii vizați! Asta li se va întâmpla românilor din Italia,  a treia ţară, după Statele Unite ale Americii şi Elveţia, care anunţă oficial că, începând din anul 2016, nou-născuţilor li se vor monta microcipuri subcutanate.

“Micro-chip subcutanat obligatoriu, in circa doi ani o sa il aiba toata populația Italiei. Pentru inceput vor fi nou-nascutii, dupa care, intr-un an, masura se va aplica tuturor”, a declarat primul-ministru italian Matteo Renzi.

Microciparea ar putea sa ii afecteze si pe romanii din Italia, peste un milion la numar, care trebuie sa decidă dacă vor fi de acord sau nu cu măsura guvernamentala.


Citeste si:

Cainilor cu stapan li s-ar putea monta obligatoriu microcipuri de identificare!

PENIBIL! Mircea Badea apeleaza la mama lui in razboiul cu DIASPORA!


Sancţiunile prevăzute în acest moment pentru cine refuză implantarea microcipului presupun, în primă fază, amendă de 3000 de euro sau închisoare până la şase luni.

Prima ţară care a introdus această măsură este SUA, sub pretextul Legii Comisiilor Militare. Momentul hotărâtor a fost 11 septembrie 2001, după atentatele de la New York.

Loading...

Citește mai multe AICI

Loading...

Ultimele stiri

Spre TOP