Acasă Stirea zilei Romanul condamnat la moarte in Malaysia EXECUTAT pe neasteptate!

Romanul condamnat la moarte in Malaysia EXECUTAT pe neasteptate!

Dumitru Gologan, tatăl românului condamnat la moarte în Malaysia, spune ca fiul sau va fi executat pe neasteptate, fara sa fie anuntati in prealabili.

”Vă rog să mă credeţi că băiatului meu nu-i e bine deloc. Vă spun pe corecte şi pe româneşte: toată luna august, de la 1 la 31, Ionuţ va sta cu sabia deasupra capului şi cu morcovul în fund. Pentru că – mi-e şi frică să vă spun, dar vă spun – august e luna în care Ionuţ trebuie omorât. Băiatul meu mi-a spus în felul următor: ‘Tată, dacă nu mă omoară în luna august, mai am de trăit încă 15-20 de ani, până hotărăşte sultanul ce face cu mine’. Deci asta, luna august, e fatală pentru el. Pentru că până în august i-a mai dat sultanul de trăit lui Ionuţ al meu”, a declarat bărbatul pentru Ziarul Ring.

Acesta a continuat: „Eu sunt conştient de tot ce mi s-a spus şi când am stat de vorbă cu avocatul lui Ionuţ, acolo, în Malaysia, şi cu doamna consul Tudose, şi cu băiatul meu, prin telefon, şi, după aia, la Ministerul de Externe. Nimeni nu mi-a garantat că îl salvează pe Ionuţ. Mi s-a mai garantat doar o vizită în august, dar mi s-a spus să-mi fac rost de bani. Eu sunt conştient că pe fiul meu pot să-l mai văd în august, dacă mai pot, şi atât. Şi zilele lui în august sunt numărate. Dacă fiul meu scapă în luna august de execuţie, să nu-l omoare, poate va mai trăi 10-20 de ani, până când va voi sultanul va hotărî să-l extrădeze. Dar vă spun că luna august e cea mai periculoasă pentru viaţa fiului meu”.


Citeste si:

Ultimul mesaj al romanului CONDAMNAT la MOARTE in Malaysia!

De ce nu este gasit avionul disparut Malaysia Airlines? Cele mai SOCANTE ipoteze lansate de autoritati! VIDEO


Tatăl lui Ionuț a povestit cum ar putea fi executat fiul său pe neașteptate: „Când am fost eu cu domna consul Camelia Tudose la domnul avocat din Malaysia, mie mi s-a spus că dacă Ionuţ trebuie să treacă de luna asta critică, de luna august. Cu toate că nu i s-a dat condamnarea definitivă şi irevocabilă, luna august este pentru el o lună grea. Că mi-a zis şi doamna consul că luna asta este critică pentru el. Că el nu ştie, că îl scoate la aer şi poate nu mai ajunge în celulă. Cum s-a întâmplat cu mai mulţi de acolo”.

Ce spune MAE

Referitor la cazul cetăţeanului român condamnat la moarte în Malaysia, Ministerul Afacerilor Externe precizează că sentința nu este definitivă şi, în consecință, nici executorie. Aşadar, având în vedere stadiul procesului, speculaţiile privind o posibilă execuţie în luna august sunt complet neîntemeiate. Decizia de condamnare fost atacată cu recurs la Curtea Federală de Justiție a Malaysiei, instanța urmând a stabili, în perioada următoare, termenul de judecată pentru acest recurs.

Având în vedere că este un caz de durată şi complex, MAE recomandă tratarea subiectului cu precauţie şi responsabilitate. Totodată, MAE precizează că, la nivel instituţional, se depun toate eforturile necesare în acest caz.

Sursa: libertatea.ro

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentMai intai RAZI, apoi ti se face MILA! Cele mai tari perle de la Evaluarea Nationala!
Articolul următorIncredibila POVESTE DE VIATA! Un iesean a castigat 3,8 milioane de euro la Loto, iar acum e sarac lipit pamantului!