facebook
Social

Traficul rutier din toata tara va fi monitorizat duminica de 2.200 de politisti, doua elicoptere si 450 de radare!

Traficul rutier din toata tara va fi monitorizat duminica, in ultima zi a mini-vacantei de Sf. Maria, de 2.200 de politisti de la Rutiera, doua elicoptere si 450 de radare, potrivit mediafax.ro.

Astfel, sunt monitorizate in special traseele dinspre statiunile turistice catre Capitala si celelalte aglomerari urbane, autostrazile A1, A2 si A3 (tronsonul Bucuresti – Ploiesti) si sectoarele de drum spre punctele de trecere a frontierei”.

Politistii vor monitoriza traficul rutier pentru a preveni accidentele grave si a combate excesele de viteza ale soferilor.

Incepand cu ora 16.00, cand se anticipeaza intensificarea traficului dinspre Litoral si statiunile montane, doua elicoptere ale Inspectoratului General de Aviatie vor survola autostrada Bucuresti-Constanta si DN1, in vederea transmiterii de informatii utile echipajelor de Politie Rutiera aflate la sol. In fiecare dintre elicoptere se va afla si cate un politist de la Rutiera, precizeaza sursa citata.

In actiunea desfasurata la nivel national duminica sunt angrenati si politisti de la ordine publica, pentru a acorda sprijin celor de la rutiera, in special in mediul rural.

Share Page

Close