Acasă Stirea zilei Transformari incredibile ale actorilor, pentru un rol

Transformari incredibile ale actorilor, pentru un rol

37

Pentru a intra cat mai bine in pielea personajului pe care il interpreteaza intr-un film, foarte multi actori se supun unor suplicii greu de imaginat.

Indiferent daca-i vorba despre taierea parului, machiaj sofisticat, diverse diete pentru slabit sau ingrasat, toti spun ca fac asta pentru ca interpetarea lor sa fie cat mai autentica.

De-a lungul timpului, vedetele de la Hollywood si-au surprins audienta prin transformarile incredibile la care au fost supusi. Va invitam sa urmariti un colaj, alcatuit de 359.bg, care va expune cateva dintre cele mai socante transformari, facute in numele artei:

Mathew McConaughey in „The Dallas Buyers Club”

MatthewMcConaugheythinmovieIn acest film, Mathew interpreteaza rolul unui barbat heterosexual, homofob din Texas, diagnosticat cu SIDA. Pentru a intra in pielea acestui personaj, actorul s-a infometat, slabind extrem de mult.

 

 

 

Christian Bale in „The Machinist”

christian-baleIn acest film aparut in 2004, Bale interpreteaza rolul unui barbat aflat aproape de nebunie, dupa insomnii indelungate. Chiar daca producatorii nu i-au cerut sa slabeasca atat de mult, Bale a considerat ca, pentru a intra in pielea personajului, rebuie sa arate ca si cum s-ar afla in pragul mortii.

Anne Hathaway in „Les Miserables”

anne-hathawayPentru rolul din acest film, actrita si-a tuns parul si a slabit foarte mult, pentru a arata ca o femeie ce se afla pe buza prapastiei. Actrita a marturisit ca se inchidea in toaleta si plangea in faza oglinzii, pentru a se obisnui cu scenele emotionante din film.

Rooney Mara, „The Girl With The Dragon Tatoo”

rooney-maraActrita a castigat acest rol in dauna mult mai bine cotatelor Natalie Portman si Scarlet Johansson. A trecut brusc de la roluri mici, in care intruchipa actrite cu figuri angelice, la un personaj cu totul diferit.

Charlize Theron in „Monster”

charlize-theronActrita interpreteaza rolul unei foste prostituate, ajunse ucigas in serie. Pentru acest rol, ea a trebuit sa se ingrase, dar si sa se fardeze excesiv si sa poarte cateva proteze in gura. „Am avut la dispozitie cam trei luni sa ma ingras.

Niciodata nu am discutat daca o sa pun pe mine 15 kilograme sau mai mult, pentru ca nu voiam sa arat grasa. Nu a fost atat de greu, pur si simplu am mancat tot ceea ce continea smantana si frisca. Nici nu m-am mai antrenat la sala”, spunea actrita la momentul lansarii filmului.

Tom Cruise in „Tropic Thunder”

tom-cruiseFanii actorului au fost surprinsi sa-si vada idolul intr-un astfel de rol de comedie, tinand cont ca nu acesta e genul de filme cu care a obisnuit Cruise.

Ashton Kutcher in „Jobs”

ashton-kutcherFilmul bazat pe viata fondatorului Apple, decedat, urmareste evolutia lui Steve Jobs, de la asamblarea computerelelor intr-un garaj pana la lansarea pe piata a primului iPod. Chiar daca nu e cea mai spectaculoasa transformare a unui actor, Ashton a ajuns la spital de pe urma curei urmate, in fapt dieta de zi cu zi a lui Jobs.

Rebecca Romijn in „X-Men”

rebecca-romijnIn acest film actrita joaca rolul unui mutant, care poate lua forma oricarui om.

Heath Ledger in „The Drak Knight”

heath-ledgerInterpretarea regretatului actor a adus francizei Batman trecerea la un alt nivel. Chiar daca machiajul a fost fenomenal, jocul lui Ledger in rolul Jokerului a fost recompensat cu un Oscar. Filmul a fost cu atat mai spectaculos, cu cat a fost lansat dupa moartea actorului.

Eric Stolz in „Mask”

eric-stolzStolz interpreteaza rolul unui adolescent, care sufera de o boala rara ce ii deformeaza fata. Filmul a castigat un Oscar pentru cel mai bun machiaj.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos