Acasă Economie TUPEU cat cuprinde in BOR! Cer bani de la stat pentru Catedrala...

TUPEU cat cuprinde in BOR! Cer bani de la stat pentru Catedrala Neamului si isi construiesc HOTEL DE LUX!

Biserica Ortodoxă Română e implicată într-un nou scandal imens. Înalţii preoţi cer bani de la instituţiile statului pentru a finaliza Catedrala Mântuirii Neamului, dar în acelaşi timp, arată că are bani. Îşi ridică un hotel de lux în apropiere de Bucureşti. 

Consiliul General al Capitalei a votat săptămâna trecută alocarea a 15 milioane de lei pentru Catedrală după ce Biserica a anunţat că nu mai are bani şi megaproiectul este în pericol.

Numai că în timp ce reprezentanţii Patriarhiei încercau să-i convingă pe consilierii generali de utilitatea investiţiei, Biserica continua liniştită un alt proiect de mare interes: Centrul Cultural Misionar Familia – casa „Sfântul Pantelimon” – sau fostul hotel Lebăda din Pantelimon.

Lucrările la acest obiectiv au început în urmă cu zece ani, dar ritmul de lucru pe şantier a crescut din mai 2014, în paralel cu lucrările la Catedrala Neamului.

De atunci, peninsula pe care este construit complexul, o fostă mănăstire, trasformată în hotel în vremea comuniştilor, a fost inundată cu tone de beton, marmură, gresie şi acoperiş de cea mai bună calitate, investiţii estimate la câteva milioane de lei, conform spynews.ro.

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentVIDEO – ATENTAT in Turcia! Peste 70 de VICTIME!
Articolul următorBOMBA la propriu! SUA a inceput TRANSFERUL armelor NUCLEARE din Turcia in Romania!