Un barbat din judetul Brasov si-a INJUNGHIAT fiul, iar apoi s-a SPANZURAT! VIDEO

27

Un barbat din judetul Brasov si-a injunghiat baiatul in varsta de 14 ani, dupa care s-a spanzurat.

O adevarata tragedie s-a petrecut in localitatea Ormenis, din judetul Brasov. Un baiat in varsta de 14 ani ramas singur cu tatal sau a fost injunghiat de acesta, dupa o cearta violenta care a avut loc intre cei doi.

„A izbucnit un conflict spontan intre ei, iar tatal si-a injunghiat copilul, apoi s-a spanzurat”, a declarat Liviu Naghi, purtatorul de cuvant al IPJ Brasov. Copilul a supravietuit atacului, insa pentru barbatul de 39 de ani nu s-a mai putut face nimic.

In schimb, baiatul a fost dus la spital, dupa ce chiar el a chemat ambulanta.

„Sunt vreo cinci intepaturi cu cutitul, la membrele superioare, la un membru inferior si in regiunea abdominala”, a declarat Marcel Albean, purtatorul de cuvant al Spitalului de Pediatrie Brasov.

Directoarea Colegiului Transilvania, din Brasov, unde invata copilul, a explicat contextul in care s-a petrecut agresiunea.

„Era o familie dezorganizata, cu mama plecata in Italia. Dirigintele ne-a spus ca tatal este agresiv, si-a amenintat sotia ca o va omori, din cauza unei relatii extraconjugale”. Dupa ce va fi externat, copilul va ajunge in grija bunicilor.


Sursa: romaniatv.net