Acasă ACTUALITATE Un nou RAZBOI mocneste langa Romania, in Balcani! Serbia acuza Europa ca...

Un nou RAZBOI mocneste langa Romania, in Balcani! Serbia acuza Europa ca sustine Albania Mare!

3877

Occidentul face totul în mod deliberat pentru a realiza legitimizarea unei „Albanii Mare“, a spus președintele ales al Serbiei, Aleksandar Vucic, actualmente premier, vineri seară într-un interviu acordat televiziunii de stat sârbe RTS, conform Flux24.ro.

URMARESTE-NE PE YOUTUBE

Termenul de Albania Mare pretinde includerea provinciei Kosovo, precum și unele teritorii din țările vecine, Muntenegru, Grecia, și Republica Macedonia.

Vucic a făcut aceste declarații după o reuniunea a Consiliului sârb de Securitate legată de situația din Macedonia și declarațiile privind Albania Mare.

Suntem gata să răspundem la orice provocare, a precizat Vucic care a susținut că armatele sârbe sunt pregătite.

INTEGRAL INTERVIUL CU ALEKSANDR VUCIC DE LA TELEVIZIUNEA SÂRBĂ:

El a spus că în sedința Consiliului de Securitate au fost luate decizii, dar că nu vrea să le facă publice deoarece ar fi secrete militare.

Vucic a criticat declarațiile fostului șef al armatei kosovare și fost premier Ramush Haradinaj la întoarcerea acestuia la Pristina joi seară după ce Franța a refuzat expulzarea sa în Serbia în care acesta a vorbit de război cu Serbia.

Vucic a făcut referire și la declarațiile liderilor albanezi privind realizarea Albaniei Mari prin unirea cu Kosovo și a spus că acestea sunt dictate de comunitatea internațională, mai precis de Occident.

Vucic a susținut că Serbia nu va accepta acest tip de ordine politică din partea nici unei țări din lume  și nici că infractorii sunt oameni buni dacă au comis crime împotriva sârbilor.

URMARESTE-NE PENTRU CELE MAI IMPORTANTE STIRI
Articolul precedentVIDEO – Un astrofizician de la o universitate de renume din SUA spune ca o civilizatie dezvoltata tehnologic a trait pe pamant inaintea oamenilor!
Articolul următorAsa arata noile buletinele BIOMETRICE din Romania! Si tu vei avea unul!