Un profesor RESPECTAT implicat intr-un URIAS scandal sexual cu o studenta!

8

Un reputat conferenţiar universitar de la Facultatea de Psihologie, Universitatea „Al. I. Cuza”, este acuzat că i-ar fi cerut unei studente favoruri sexuale, în schimbul promovării unui examen.

Potrivit unor surse judiciare, o studentă în anul III l-ar fi înregistrat pe profesor în timp ce acesta îi făcea avansuri şi îi solicita favoruri sexuale, în schimbul promovării unui examen, fără de care tânara nu ar fi putut să-şi susţină examenul de licenţă, scrie gandul.info.

Protagonistul scandalului sexual este conferentiarul universitar Constantin Petrovici, în vârsta de 61 de ani, de la Facultatea de Psihologie şi Ştiinţe ale Educaţiei. Mai mult, ar fi ameninţat-o pe tânără că nu o va promova dacă nu acceptă „târgul”.

Cadrul didactic s-ar fi ţinut de cuvânt şi i-ar fi modificat studentei nota 3 în 5. Tânăra a depus însă o plângere imediat la Parchetul de la lângă Tribunalul Iaşi.

Zilele trecute, profesorul universitar a fost chemat la audieri, iar acum are dosar penal şi este pus sub control judiciar, dar are şi interdicţia de a profesa, scrie tvr.

Constantin Petrovici este din 2006 doctor în pedagogie. Potrivit CV-ului său din 2014, Petrovici publicase 17 cărţi, dintre care patru de specialitate ca unic autor şi peste 35 de articole şi studii.