Intregul fluxul de imigranţi în UE este finanţat de Rusia, a declarat ministrul apărării al Cehiei, Martin Stropnicky, într-un interviu pentru cotidianul MF DNES, informează Radio Praha.

‘Am o informaţie pe care nu o pot demonstra sută la sută, însă nu am niciun motiv să nu-i dau crezare. Nu sunt în stare să demonstrez aceasta, însă ne putem întreba intereselor cui serveşte actuala campanie masivă îndreptată spre UE. Pot spune că o UE unită şi puternică nu este în mod sigur aspiraţia Rusiei’, a declarat ministrul ceh referitor la actualul aflux de imigranţi în UE.

Martin Stropnicky a precizat că deţine această informaţie de la Ministerul Apărării ungar. ‘Mi s-a spus că refugiaţii sunt transportaţi în autobuze finanţate, probabil, din Rusia’, a declarat ministrul ceh al apărării cu privire la modul în care imigranţii ajung din peninsula balcanică în spaţiul Schengen.


Citeste si:

Nesimtire NEMTEASCA! Dupa ce ne-a bagat refugiati pe gat, acum Merkel ne pune TAXA pentru sirieni!

NU-I CONTROLEAZA NIMENI! Jihadistii ISIS ascunsi printre imigrantii sirieni au adus in Europa ARME DE DISTRUGERE IN MASA!


UE se confruntă cu cel mai mare val de imigranţi de după Al Doilea Război Mondial, dinspre ţări ale Orientului Mijlociu şi Africii. Acest aflux pune, potrivit unor oficiali europeni, o mare presiune pe bugetele naţionale ale ţărilor din UE, mai ales în Italia, Grecia, Germania, Austria şi Ungaria, ţări considerate ‘porţi de intrare’ în UE, scrie AGERPRES.