Acasă Stirea zilei Uriah Heep concerteaza la Arenele Romane

Uriah Heep concerteaza la Arenele Romane

31

Uriah-HeepTrupa Uriah Heep va sustine un concert in Capitala, in 11 iunie, la Arenele Romane, cu incepere de la orele 20.00.

Cu mult entuziasm si o forta interpretativa excelenta, artistii sunt pregatiti sa demonstreze inca o data ca rock-ul se practica indiferent de varsta. Timp de doua ore, fanii vor putea reasculta melodii legendare clasice, precum: „Lady in Black”, „July Morning” „Gipsy” sau „Easy Livin”, dar si melodii desprinse din cele mai recente aparitii discografice, anunta organizatorii.

Desi istoricul acestui grup este unul extrem de zbuciumat, cu numeroase schimbari in randul vocalistilor, basistilor si bateristilor, muzica acestora cucereste si astazi publicul din intreaga lume chiar si dupa 40 de ani de activitate artistica.

Biletele pentru concert au fost puse in vanzare la preturi variabile in functie de categoria de loc, dupa cum urmeaza: Cat.III – 50 lei, Cat.II – 70 lei si Cat.I – 100 lei. Acestea sunt disponibile in reteaua Vreau Bilet la Unirea Shopping Center etj. 2, Magazinele EuroGsm, la sediul din str. Moise Nicoara nr.18, si online pe www.vreaubilet.ro, pentru comenzi cu livrare prin curier.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos