Acasă Politica VANGHELIE, GEOANA SI SOVA, PUSI PE LIBER! CExN AL PSD A DECIS...

VANGHELIE, GEOANA SI SOVA, PUSI PE LIBER! CExN AL PSD A DECIS EXCLUDEREA DIN PARTID!

Marian Vanghelie, Dan Sova si Mircea Geoana au fost exclusi din partid dupa ce Comitetul Executiv National al PSD a avut doua propuneri, una de suspendare si una de excludere, fiind votata cea de excludere. Porpunerea de excludere a fost votata cu 80 de voturi „pentru”, doua „impotriva” si doua abtineri, au relatat sursele citate.

Geoana-Vanghelie-si-Sova aruncati din partid

Potrivit Statutului PSD, excluderile se voteaza cu doua treimi din membrii CExN.

Primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie a declarat ca a fost o executie,”cu motivatia ca a dat declaratii, ca este pe langa Mircea Geoana, sau ca Sova e in greturi cu Dragnea”, si ca echipa Ponta-Dragnea e pierduta.

Intrebat ce s-a intamplat in sedinta, Vanghelie a spus:

”O chestie foarte amestecata, foarte complicata si foarte pensibila. Nu a fost nimic, a fost o executie, cu motivatia ca am dat declaratii, ca sunt pe langa Mircea Geoana, ca Sova e in greturi cu domnul Dragnea. Niste prostii”.

El i-a acuzat pe Victor Ponta si pe Liviu Dragnea ca au pierdut alegerile.

 ”Argumentele lor sunt ca ei trebuie sa ramana la partid, ca sunt foarte buni. Pe mine in acest moment nu ma mai intereseaza niciun plan cu PSD-ul”, a anuntat Vanghelie.

Marian Vanghelie a mai spus ca ”acest rezultat s-a incercat sa se aranjeze de o saptamana”

”Domnul Ponta, cat a fost in Dubai, l-a lasat pe Dragnea sa se ocupe de partid, ca sa faca acest joc manipulatoriu. Domnul Ponta spune ca nu poate sa conduca partidul, cat suntem noi aici. Partidul asta a fost condus cand avea sute de lideri (..) care aveau puncte de vedere. Nu e partidul mutilor”, a mai spus Vanghelie.

El a continuat:

”Am pierdut alegerile si nu ne dam seama ca nu mai putem sa ne prezentam la alegeri peste cinci ani cu acelasi candidat si cu Liviu Dragnea, sef de campanie. Le spune Iohannis: ”Mai, baieti, mai, iarasi ati venit?” Ce sa faca echipa asta? E pierduta!”, a mai comentat Marian Vanghelie.

Dan Sova a declarat ca a fost exclus din PSD, mentionand ca accepta sanctiunea care i-a fost aplicata si crede ca aceasta este „justificata”.

„Raman social-democrat, imi iau un timp de reflectie”, a spus Sova.

El a mai spus ca accepta sanctiunea care i-a fost aplicata.

„Cred ca e si justitficata”, a adaugat el, precizand ca argumentele pentru aceasta decizie luata la CExN sunt legate de incalcarea unui „principiu de baza”, respectiv al unitatii partidului.

Sursa: Mediafax

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentRomania, pe locul 15 in clasamentul FIFA! Este cea mai buna clasare din ultimii 6 ani!
Articolul următorBancomatele „mananca” sume frumusele la utilizare! Uite ce taxe iau pentru administrarea unui cont curent, interogarea soldului si retragerea de numerar